A PATRIOT™ VIPER GAMING BEMUTATTA A NAGY KAPACITÁSÚ VIPER STEEL RGB MEMÓRIAMODULOKAT

admin

A PATRIOT™ VIPER GAMING, a nagy teljesítményű memóriák, SSD meghajtók és a flash tároló megoldások egyik vezető gyártója büszkén jelentette be a VIPER STEEL RGB DDR4 sorozatú nagy teljesítményű memóriamodulok megjelenését. A VIPER STEEL RGB sorozat a díjnyertes VIPER STEEL sorozat memória továbbfejlesztett változata, amely ezúttal látványos RGB világítással lett felszerelve, hogy új szintre emelje az asztali RGB-s DRAM memóriák világítási élményét. A VIPER STEEL RGB sorozatú memóriakészletek jelenleg 3200 MHz és 3600 Mhz közötti sebességgel kaphatók maximum 64 GB-os (2×32 GB) kiszerelésben. Minden modult külön teszteltek és optimalizáltak a legújabb Intel és AMD Ryzen platformokon, hogy kiváló stabilitást és szemkápráztató RGB világítás biztosítsanak a PC rajongók és a modderek számára.

A jobb hőelvezetés és a stílusos megjelenés érdekében a VIPER STEEL RGB sorozatú DDR4 memória átalakított hűtőbordával rendelkezik, amely kiváló minőségű, gyöngyház fekete színű és karcálló alumíniumból készült.

A borda felső részére illesztett RGB fénysáv 5 különböző világítási zónával rendelkezik. Mindezek mellett támogatja a legújabb ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light Sync, ASROCK Polychrome Sync RGB alaplapi világításszinkronizáló alkalmazásokat.​​​​​​​

A VIPER STEEL RGB sorozatú memóriakészletek szigorúan ellenőrzött, tíz rétegű PCB-re épülnek és a legkiválóbb minőségű alkatrészeket használják. A DRAM modulokat külön optimalizálták a legújabb Intel és AMD Ryzen platformokon, hogy rendkívüli teljesítményt nyújtsanak a lehető legjobb jelminőséggel és megbízhatósággal. A sorozat már elérhető singe-channel 8 GB/16 GB/32 GB-os változatokban, illetve két modulból álló készletekben is maximum 64 GB (32×2) kapacitással, valamint 3200–3600 MHz közötti teljesítménnyel. Az XMP 2.0 automatikus túlhajtási (OC) beállításainak köszönhetően a VIPER STEEL RGB sorozatú memóriakészletek nagyobb túlhajtási potenciállal rendelkeznek a gyári beállításokon túli finomhangolás érdekében. A korlátozott élettartam garanciával érkező PATRIOT VIPER STEEL RGB sorozat kifejezetten a hardcore gamereknek, a moddereknek, és a túlhajtás kedvelőinek készült és már elérhető a vállalat partnereinek kínálatában.

„Nagy örömmel tölt el minket a VIPER STEEL RGB memóriakészletek megjelenése, amely kifejezetten azoknak a PC rajongóknak készült, akik szeretnék hardvereik teljesítményét maximalizáláni.” – nyilatkozta Roger Shinmoto, a Patriot és a Viper Gaming alelnöke.

Technikai tulajdonságok:

 • Sorozat: Viper Steel RGB
 • Kiadás: Fekete hűtőborda arany Viper logóval / RGB fénysáv a tetején
 • Alumínium hűtőborda arany Viper logóval
 • RGB szinkronizálás az ASUS/ASRock/MSI/Gigabyte alaplapokkal
 • Túlhajtás: XMP 2.0 támogatás az automatikus túlhajtáshoz
 • Kompatibilitás: A legújabb Intel/AMD platformokon tesztelték
 • Korlátozott élettartam garancia

Ajánlott fogyasztói árak:

 • PVSR416G320C8K         € 87.95
 • PVSR432G320C8K         € 139.95
 • PVSR464G320C8K         € 254.95
 • PVSR416G360C0K         € 94.95
 • PVSR432G360C0K         € 149.95

​​​​​​​További információ a VIPER STEEL RGB DDR4 memóriákról: itt