A NETGEAR ELNYERTE A CES 2021 KIÁLLÍTÁS INNOVÁCIÓS DÍJAIT

admin

A vállalat termékeit az intelligens otthonok, a gaming és a számítógépes perifériák kategóriájában díjazták

2020. december 17., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az emberek életét egyszerűsítő díjnyertes megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy elnyerte a CES® 2021 innovációs díjait az intelligens otthonok, a gaming és a számítógépes perifériák kategóriájában. A bejelentést az első teljesen digitális CES 2021, a világ legbefolyásosabb technológiai eseménye megrendezése előtt hozták nyilvánosságra. A CES 2021-et január 11. és 14. között rendezik meg.

A CES Innovációs Díj program – amely a Fogyasztói Technológiai Szövetség (CTA)® birtokát képezi – egy olyan éves verseny, amely a legjobb elgondolású és mérnöki tervezésű fogyasztói piacra szánt technológiai termékeket tünteti ki 28 kategóriában.  Az iparág szakértőiből álló elit bírói testület, amely a média, a tervezők, a mérnökök és egyéb csoportok tagjaiból áll: műszaki jellemzők, esztétika és formatervezés, funkcionalitás, valamint a fogyasztói vonzerő alapján vizsgálták felül a benyújtott jelentkezéseket.

A NETGEAR számára hihetetlen megtiszteltetés, hogy a 2021-es CES Innovációs Díját három kategóriában is elnyerte:

Számítógépes perifériák és kiegészítők:

Az Orbi WiFi 6 DOCSIS3.1 mesh rendszer (CBK752) az iparág első WiFi 6 mesh rendszere beépített DOCSIS 3.1 modemmel, amely a multigigabites sávszélesség támogatása mellett a legjobb WiFi teljesítményt és lefedettséget nyújtja. Hatékonyan kezelni a növekvő számú otthoni okoskészülékeket, miközben nagy teljesítményű WiFi lefedettséget és költséghatékony megoldást kínál azáltal, hogy megszünteti az internetszolgáltatótól származó kábelmodem havi bérleti díját. A dedikált quad-stream WiFi 6 csatornával közvetlenül csatlakoztathatod a modemet a már elhelyezett Orbi szatellitekhez egy mesh hálózat létrehozásához, hogy megtapasztalhasd a multigigabites internetsebesség és a nagy WiFi-lefedettség előnyeit.

Intelligens otthonok:

Az Orbi Pro WiFi 6 (SXK80) tri-band mesh rendszer kifejezetten az otthoni munkavégzéshez, valamint a kisvállalati hálózatok létrehozásához készült. A rendszer egyszerre használható routerként, Ethernet switch-ként és nagy teljesítményű WiFi 6 hozzáférési pontként. A tri-band mesh rendszer egy routerből és két szatellitből áll, amelyeket úgy terveztek meg, hogy kiváló lefedettséget, sebességet és csatlakozási kapacitást biztosítson az otthoni irodákban az üzleti szintű WiFi élmény biztosítása érdekében. A négy eltérő SSID azonosítóval (VLAN használata esetén) az Orbi Pro WiFi 6 Mesh rendszerrel elkülönített, védett alhálózatokat hozhatsz létre az otthoni iroda, a család, a vendégek és az IoT eszközök, vagy az adminisztráció számára.

​​​​​​​Gaming:

A Nighthawk Pro Gaming XR1000 WiFi 6 router a legkorszerűbb szoftvert használja az internetkapcsolat optimalizálásához, így stabilizálja a pinget, minimalizálja a lag-ot és megbízható vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatot kínál a legjobb játékélmény biztosításához. A WiFi 6 lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszköz csatlakozzon és streamelhessen a hatékony adatcsomagküldésnek és az ütemezésnek köszönhetően. Élvezd az akár 5,4 Gbps sebességű WiFi sebességet egy hárommagos, 1,5 GHz-es processzorral, amely zökkenőmentes játék- és böngészési élményt kínál.    

„A NETGEAR az innovációt helyezte a középpontba, így az iparág úttörőjévé és vezetőjévé vált. Az innovációnak köszönhetően olyan új termékeket fejlesztünk, amelyek megkönnyítik és élvezhetőbbé teszik az emberek életét a csatlakozás révén.” – nyilatkozta Patrick Lo, a NETGEAR vezérigazgatója és társalapítója. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Fogyasztói Technológiai Szövetség ismét elismerte a tervezési és technológiai innovációinkat, hiszen a NETGEAR 2021 januárjában ünnepli a megalakulásának 25. évfordulóját is.  Nagyon jó látni, hogy az általunk tervezett termékek továbbra is számítanak mind a jelenkor, mind pedig a jövő nemzedéke számára.”

A CES 2021 Innovációs kitüntetettjei a termékek leírásaival és fényképeikkel együtt a CES.tech/innovation oldalon találhatók meg. A további kitüntetett termékeink listáját a CES 2021 során, 2021. január 11-én jelentjük be.