A THERMALTAKE AH T200 KIS MÉRETŰ TORONYHÁZ MOSTANTÓL RÓZSASZÍNBEN IS ELÉRHETŐ

admin

2020. december 11., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén, örömmel jelenti be, hogy az AH T200 mikro toronyház mostantól rózsaszínben is elérhető. Ha egy szórakoztató, egyedi és nem hagyományos kialakítású toronyházat keresel, akkor az AH T200 Pink Edition-t neked találták ki. A modell helikopter stílusú kialakítással rendelkezik. Az előlap felső részén három különálló, 3 mm-es edzett üvegpanel, az oldalán pedig két 4 mm-es üvegpanel található, valamint szilárd acél szellőzőnyílások kerültek kialakításra a torony mindkét oldalán. A szerelhető moduláris felépítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a saját stílusuknak megfelelően szereljék össze a házat. A hagyományos mikro ATX toronyház téglalap alakú szerkezetével ellentétben, az AH T200 kisebb felülettel is nagy bővíthetőséget kínál. A Pink Edition még különlegesebbé teszi az AH T200 toronyházat, hiszen a rózsaszín változatok ritkán találhatók meg a piacon. Ha szeretnél kitűnni a barátaid közül, az AH T200 rózsaszínben a legjobb megoldást nyújtja számodra.

Az AH T200 Pink Edition jellemzői:

Open frame acélkeret, 5 edzett üvegpanellel

Az acélból és edzett üvegből készült AH T200 Pink Edition toronyház, három 3 mm-es edzett üvegablakkal rendelkezik az előlap felső részén, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy betekintést nyerjenek a PC belsejébe. Továbbá a két, 4 mm-es mozgatható oldalpanelnek köszönhetően megmutathatják a belső komponenseiket is, a nyitott hátulsó kialakítás pedig bőséges módosítási lehetőséget kínál.

Praktikus I/O port elosztás

Az AH T200 toronyház egy USB 3.1 (Gen2) Type-C típusú csatlakozással, két USB 3.0-val, egy HD Audio-val, egy újraindító és egy bekapcsoló gombbal rendelkezik a stílusos és gyors hozzáférést érdekében. 

Hűtési támogatás

Az AH T200-ba elöl és felül két 140 mm-es ventilátort lehet beszerelni. A CPU AIO folyadékhűtéshez elöl legfeljebb egy 240 mm-es vagy 280 mm-es AIO folyadékhűtő fér el.

Hardver támogatás

Az AH T200 Pink Edition kiváló bővíthetőséggel rendelkezik. Támogatja a Micro-ATX szabványú alaplapokat olyan CPU hűtővel, amelynek maximális magassága 150 mm, a GPU-konfigurációkat 320 mm-ig, a tápegységet 180 mm-es átmérőig és két 3,5 hüvelykes vagy három 2,5 hüvelykes tárolóeszközt (a 3,5 hüvelykes HDD maximális vastagsága: 22 mm).

Elérhetőség, garancia, árak

A Thermaltake AH T200 Pink Edition toronyház már elérhető a Thermaltake világszerte működő hivatalos kiskereskedelmi és disztribútori csatornái kínálatában. A termék hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel

További információ az AH T200 Pink Edition toronyházról: https://www.thermaltake.com/ah-t200-pink-micro-chassis.html

Megvásárolható:

TT Premium Europe – https://ttpremium.eu/product/ca-1r4-00sawn-00/​​​​​​​

A Thermaltake technológiával kapcsolatos további információkért látogasson el a www.thermaltake.com weboldalra.