PATRIOT VIPER BILLENTYŰZET KAILH BOX MECHANIKUS KAPCSOLÓKKAL

admin

2020. november 25. – A Kaihua Electronics (ismertebb nevén Kailh), egy kifejezetten kapcsolók gyártására szakosodott nagyvállalat Kínában. A gamer közösség leginkább a mechanikus billentyűzetekhez készített kapcsolók következtében ismerheti nevüket, melyek gyártásában az évek során az egyik vezető gyártóvá nőtte ki magát. A mechanikus kapcsolók iparágának fejlődésével 2017-ben bemutatta egyedi, 4 oldalról megerősített „Kailh Box” kapcsolóit, amelyek hosszabb élettartamot és nagyobb ellenállást kínálnak, mint a hagyományos mechanikus kapcsolók.

Akár 80 millió leütés

A Kailh Box kapcsolókat úgy tervezték, hogy akár 80 millió gomblenyomáson is túlmenő élettartammal rendelkezzenek, amely hosszas kutatás és fejlesztési munkálatok eredményeként jött létre. Ezt az eredményt kiváló minőségű rugókkal és belső alkatrészekkel érték el, melynek következtében 60%-kal több leütésnek képesek ellenállni, mint az átlagos mechanikus kapcsolók.

IP56 minősítés

A kapcsolók billentyűsapkájába csatlakozó, „+” jel alakú felülete köré a gyártó egy négy oldalú falat tervezett a gyártó, amely amellett, hogy extra támaszként szolgál a gomboknak a zavaró lötyögés csökkentéséhez, IP56 csepp- és porálló minősítéssel is rendelkezik, így a kapcsolók jelentősen ellenállóbbak, mint a hagyományos megoldások és kevésbé vannak kitéve a változó környezeti viszonyok negatív hatásainak.

10 eltérő változat

A Kailh Box kapcsolók 10 eltérő változatban érhetők el, melyek mind egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. A lineáris kapcsolók csoportjába a Red, Black és Dark Yellow; a tactile csoportba a Brown, Burnt Orange és Royal, a kattanós/clicky kategóriába pedig a White, a Pale Blue, a Jade és a Navy megoldások tartoznak, melyek mindegyike elérő aktivációserőt igényel.

Patriot Viper V765 gamer billentyűzet

A vállalat a Viper V765 Gamer billentyűzetének tervezésénél a Kailh Box Red és White megoldások használata mellett döntött, amely ennek következtében hosszabb élettartammal és IP56 minősítéssel is rendelkezik. Az egyedi kapcsolókat a billentyűzet elegáns, alumínium szerkezete, RGB világítása és a mellékelt, eltávolítható csuklótámasz teszi teljessé. A gyártó mindemellett 2 év garanciát vállal billentyűzeteire. A Patriot Viper V765 mechanikus gamer billentyűzetek már kaphatók a hazai kiskereskedelmek kínálatában.