A NETGEAR EGYESÍTI A MULTI-GIGABITES KÁBELMODEM KÉPESSÉGEIT A FEJLETT ORBI MESH WIFI 6 RENDSZERREL

admin

Az iparág első DOCSIS 3.1 modeme WiFi 6 mesh hálózati topológiával kombinálva, amely gyors multi-gigabites internetet biztosít az egész otthonodban

2020. november 12., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az intelligens otthonokat és kisvállalkozásokat működtető mesh WiFi hálózati rendszerek vezető gyártója bemutatta az iparág első WiFi 6 mesh rendszerét beépített multi-gigabites modemmel – Orbi™ WiFi 6 Tri-band mesh rendszer beépített DOCSIS®3.1 modemmel (CBK752). Az új Orbi mesh rendszert úgy tervezték, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa vezetékes internetelérés és WiFi sebesség tekintetében is.​​​​​​​

A Data Over Cable Service Interface Service Interface Specification (DOCSIS) 3.1 a legújabb technológiai szabvány, amely széleskörű terjedésnek indult az internetszolgáltatók körében a gigabites és a nagyobb internetsebesség biztosításása érdekében. Ez a meglévő infrastruktúrát használja, miközben támogatja a nagyobb gigabites sebességet, így lehetővé teszi az internetszolgáltatók számára a gyorsabb bevezetést, hogy több ügyfél számára is elérhetővé tegyék a több gigabites internetkapcsolat támogatását. Az új NETGEAR Orbi WiFi 6 a beépített modemmel lehetővé teszi a háztartásoknak, hogy a legújabb technológiáknak köszönhetően élvezzék a legfejlettebb szélessávú internetsebesség és a nagy teljesítményű WiFi előnyeit.

A DOCSIS 3.1 csökkenti a hálózati késleltetést a 4K/8K videó streaming és a videókonferenciák minőségének javítása-, valamint a jobb játékélmény fokozása érdekében. A technológiát úgy tervezték, hogy az internethasználat terhelésének csúcsidején is optimális kapcsolatot biztosítson. Az új Orbi WiFi 6 mesh rendszer a DOCSIS 3.1 modemmel a leggyorsabb sebességet nyújtja, kábeles képességei pedig a jövőben is bővülni fognak. Ezzel az új modemmel és WiFi 6 mesh rendszerrel a felhasználók garantáltan megtapasztalhatják az internet és a WiFi hálózat javított teljesítményének előnyeit, továbbá a modemek kölcsönzési díját is megtakaríthatják.

A WiFi 6 (802.11ax) a WiFi technológia következő generációja, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy nagyobb kapacitást biztosítson a számos csatlakoztatott készülékkel és intelligens eszközzel rendelkező modern háztartások számára, amelyek használatához folyamatos felhőkapcsolatra van szükség. A továbbfejlesztett WiFi biztosítja a háztartások számára a megfelelő sávszélességet a nagy felbontású videók több eszközre történő streamelésére és csökkenti az otthoni hálózat terheltségét. Az új, beépített DOCSIS 3.1 modemmel rendelkező Orbi WiFi 6 mesh rendszer segíti, hogy a távoktatás, az online gyakorlati órák, az online játékok, a videókonferenciák és az online videók közvetítése zavartalanul működhessenek. A 8 adatfolyamos, WiFi 6 mesh rendszer külön dedikált, 5 Ghz-es csatornával is rendelkezik a router és a szatellitek közötti kapcsolat fenntartásához, amely csökkenti a hálózati terhelést és gyorsabb internetezési élményt kínál minden csatlakoztatott eszközön.

„2016 óta a NETGEAR a vezető márka a mesh kategóriában az Orbi Tri-Band Mesh WiFi rendszernek köszönhetően. Most, a vezető DOCSIS 3.1 modem technológiával és a fejlett WiFi 6 mesh topológia kombinációjával a kábeles szolgáltatások előfizetői megtapasztalhatják a szélessávú internetezés új világát.”– nyilatkozta David Henry, a NETGEAR otthoni csatlakoztatott termékeinek alelnöke. „A beépített DOCSIS 3.1 modemmel rendelkező Orbi WiFi 6 mesh rendszer felkészíti a háztartásokat a következő generációs internetezésre, amely egyaránt alkalmas az otthoni munkavégzésre és az online oktatásra.”

Az egyszerű beállítást és a hálózatkezelést az iOS-re és Android-ra is elérhető Orbi mobilalkalmazás teszi lehetővé. Az alkalmazásból egyszerűen engedélyezheted a vendéghálózatot, megtekintheted a csatlakoztatott eszközök listája és akár hálózati sebességtesztet is indíthatsz.

A megnövekedett online tevékenység korszakában az otthoni hálózat védelméről a Bitdefender-rel közösen készített NETGEAR Armor™ gondoskodik. A díjnyertes kiberbiztonsággal rendelkező Orbi Mesh WiFi rendszer így ideális megoldást jelent az otthoni csatlakoztatott eszközök védelméhez a vírusok, a rosszindulatú programok, az ellopott jelszavak, a személyes adatok eltulajdonítása és a hacker támadások ellen. A NETGEAR Armor 30 napos ingyenes próbaidőszakot biztosít. A próbaidőszak végét követően az éves előfizetés meghosszabbítása szükséges az összes csatlakoztatott eszköz védelme érdekében.

Elérhetőség:

A beépített DOCSIS 3.1 kábelmodemes NETGEAR Orbi™ Tri-band WiFi 6 mesh rendszer (CBK752) – amely egy routert és egy szatellitet is tartalmaz – már elérhető a NETGEAR.com oldalon 599,99 USD ajánlott fogyasztói áron. Az önálló Orbi Mesh modem és router (CBR750) külön is megvásárolható 449,99 USD ajánlott fogyasztói áron. További szatellitek (RBS750) 279,99 USD áron kaphatók.