VÁSÁROLJ 1-, 2- ÉS 4-LEMEZES SYNOLOGY NAS RENDSZERT MOST KIBŐVÍTETT GARANCIÁVAL!

admin

Mostantól nagyobb biztonságot élvezhetsz a Synology termékek mellé járó 1 ÉVES EXTRA GYÁRTÓI GARANCIA jóvoltából!

2020. október 27., Budapest, Magyarország – A Synology +1 év extra, kibővített garanciát kínál díjmentesen az 1-, 2- és 4-lemezes NAS rendszerekre hivatalos viszonteladói partnertől történő vásárlás esetén. Mostantól még több előnnyel jár, ha hivatalos viszonteladóktól vásárolsz!

Nagyobb biztonság

Érezd magad még nagyobb biztonságban az 1 ÉV EXTRA GARANCIÁVAL, amelyet legújabb Synology készülékedhez kapsz. A NEON Multimédia Kft.-vel és az Ingram Micro Magyarország Kft.-vel kötött megállapodásnak és szoros együttműködésnek köszönhetően most egy 1 év extra garancia jár díjmentesen a promócióban résztvevő 1-, 2- és 4- lemezes DiskStation NAS rendszerekre 2020. április 1-től kezdődően visszavonásig. A felhasználók nemcsak adataikat helyezhetik teljes biztonságba, hanem készülékük megbízhatóságáról is megbizonyosodhatnak. Vásárolj a hivatalos forgalmazóktól, illetve partnereiktől, és érvényesítsd az extra garanciát.

Magyar nyelvű terméktámogatás

A magyar forgalmazók gyors ügyintézést garantálnak a termék meghibásodása esetén, emellett teljesen magyar nyelvű támogatást nyújtanak, így nem szükséges a Synology hivatalos terméktámogatási oldalán, angol nyelven jelentened a hibát. Amennyiben a viszonteladó – ahol a NAS készüléket vásároltad – felszámolásra kerül, a Synology forgalmazói átveszik a garanciális ügyintézés teljes felelősségét és kicserélik a készüléket extra várakozás és többletköltség felszámolása nélkül.

A garancia érvényesítéséhez a hivatalos importőrök által mellékelt, kiskereskedő által kitöltött Synology garancialevél is szükséges az eredeti jótállási jegy megléte mellett.

A hivatalos partnerek listája az alábbi linken érhető el:
https://www.synology.com/en-global/wheretobuy/Hungary