A BENQ BEMUTATTA GOOGLE ANDROID TV RENDSZERREL MŰKÖDŐ, VALÓDI 4K HDR FELBONTÁSÚ, INTELLIGENS OTTHONI PROJEKTOR

admin

2020. október 27., Eindhoven, Hollandia — A BenQ, a kijelzőtechnológiai megoldások globális vezetője büszkén jelenteti be az Android TV rendszerrel működő, intelligens otthoni projektorsorozatának megjelenését. Ezek a valódi 4K HDR projektorok a nappalid méltó kiegészítői lesznek, amelyek lehetőséget kínálnak a Google Play Áruházban megtalálható összes film, műsor, sportesemény, zene és játékok eléréséhez. Támogatják a többplatformos vezeték nélküli vetítést, az exkluzív gyermekbarát tartalmakat és a hangvezérlést is. A BenQ intelligens otthoni projektorok minden otthoni szórakozási igényt kielégítenek.

Egyetlen gomb a modern, otthoni szórakoztató központ elindításához

A BenQ intelligens projektorok új szintre emelik a családi szórakozást. A projektorok a Google által hitelesített Android TVTM operációs rendszerrel működnek, amely segítségével egyszerűen megtekintheted az általad kedvelt tartalmakat. A Google Play Áruház teljes kínálatához hozzáférhetsz, beleértve a legnépszerűbb tévésorozatokat, filmeket, sporteseményeket, játékokat és fotókat anélkül, hogy a projektort külső eszközhöz kellene csatlakoztatnod.

A kijelzőiről is híres BenQ hollywoodi szintre emelte a mércét a CinematicColorTM technológia, valamint a prémium 2000–3000 ANSI lumenes fényerő segítségével. Ennek köszönhetően könnyedén használható jól megvilágított helyiségekben, valamint a sötétebb, árnyékolt szobákban is. Ezek a remek kidolgozású, egyszerűen használható projektorok nemcsak kiegészítik, de teljesen átalakítják a nappalit egy otthoni szórakoztató központtá.

A BenQ a felhasználók eltérő igényeire szabva három intelligens projektort is bemutatott: W2700i, TK850i és TH685i. A W2700i valódi 4K HDR képet nyújt filmek és tévéműsorok vetítéséhez kiváló minőségben, valósághű színekkel. A TK850i kifejezetten a 4K HDR felbontású sportközvetítésekhez lett tervezve, magas fényerővel, kiváló színekkel és dedikált sportmóddal. A TH685i egy minden-egyben 1080p HDR projektor, amely készen áll a szórakoztatás változatos formáira, a játékoktól kezdve egészen a streaming tartalmakig.

Gyerekbarát tartalom és szülői felügyelet

A BenQ intelligens otthoni projektorokon már előtelepítve megtalálható a FamiLand alkalmazás, amely gyermekbarát YouTube-tartalmakat kínál választásod szerint. A szülői felügyelet segítségével kezelheted a képernyő előtt töltött időt, valamint akár létrehozhatsz egy lejátszási listát a gyermekeid számára az elérhető tartalmakról, ezzel megvédve őket az internet veszélyeitől.

Többplatformos támogatás

Életnagyságú fényképeket és videókat szeretnél mutatni legutóbbi utazásodról a családodnak és barátaidnak? A BenQ intelligens vezeték projektorok Airplay és Chromecast támogatással is rendelkeznek, így a felhasználók közvetlenül mobileszközeikről is közvetíthetnek. A vezeték nélküli vetítési technológiával a felhasználók filmeket, tévéműsorokat, zenét, sporteseményeket, fényképeket, valamint videófelvételeket közvetíthetnek mobileszközökről és laptopokról anélkül, hogy további egyéb streaming eszközre lenne szükségük.

Korlátlan közvetítés egy hatalmas képernyőn akár jól megvilágított helyiségben is, a hangvezérlés kényelmével kombinálva pedig garantált szórakozást jelent az egész család számára. Élvezd a legjobb Android TV élményt a BenQ intelligens otthoni projektoraival.

Tudj meg többet a BenQ W2700iTK850iTH685i intelligens projektorokról