A PHILIPS FIDELIO X3 FEJHALLGATÓ AUGUSZTUS VÉGÉTŐL HIVATALOSAN IS MEGVÁSÁROLHATÓ

admin

2020. augusztus 26., Amszterdam – A Philips luxus Fidelio X3 fejhallgatója, amely a hangteljesítmény, a kényelem, a kivitelezés és a tervezés egyedi kombinációját nyújtja a zene szerelmeseinek, 2020 augusztus végétől az összes jelentős európai piacon elérhetővé válik.

  • A Philips Fidelio X3 nyitott típusú audiofil fejhallgató augusztus 24-től kapható.
  • A Fidelio X3 ötvözi a teljesítményt, a stílust és a kényelmet az egyedi zenei élményért – pont úgy, ahogy egy zeneszakértő elvárja.
  • A Fidelio X3 kivételes kényelmét olyan európai, legjobb minőségű anyagok felhasználásával biztosítjuk, mint a megbízható forrásból származó skót
  • Muirhead bőr vagy a dán Kvadrat akusztikus hálószövet.
  • A Fidelio X3 minden pontján a legjobb minőségű alkatrészeket tartalmazza.
  • A nagy, többrétegű, 50 mm-es meghajtók lehetővé teszik a Fidelio X3-nak, hogy teljes tartományú, szélesterű részletgazdag hangzást biztosítson.
  • Szétválasztható kiegyensúlyozott csatlakozás és kábel a hangsáv keveredés csökkentése, valamint a sztereó elválasztás javítása érdekében 
  • Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkezik

A Philips Fidelio nyitott marad

A TP Vision megerősítette a kritikusok által elismert Philips Fidelio csúcskategóriás fejhallgató- és AV terméksorozatának újbóli megjelenését az új Philips Fidelio X3 fülhallgató bevezetésével, amely augusztus 24-én jelenik meg.

A Fidelio X3 a kritikusok által elismert Fidelio termékcsalád legújabb tagja, amelyet az audiofil felhasználók és a művészek egyaránt szeretnek a pontos- és természetes hangzás, az extrém kényelem és az elegáns, luxus dizájn egyedi kombinációjának köszönhetően.

A zenekedvelők úgy gondolják, hogy a Philips Fidelio élmény továbbra is a tulajdonosi büszkeséggel bíró termékek létrehozására épül, három pillérre összpontosítva: hangminőség, európai tervezés és fokozott felhasználói élmény – az X3 az új termékek zászlóshajójaként jelenik meg.

A TP Vision úgy tervezte meg a Philips Fidelio X3 fejhallgatót, hogy a valósághű hangzást dinamikus mély és a meleg hangszínű középtartománnyal egyesítse – ahol a hangsúly lenyűgöző hangzáson van, kiválóan elkülönítve a hangszereket és az éneket, miközben a magas tartomány tiszta és részletes. Az eredmény egy grandiózus élmény, ahol úgy tűnik, hogy a zene túllép a fejhallgató határain, ezzel egyedülálló hatást teremtve.

A hibátlan, teljes körű zenei élményhez tervezett Fidelio X3 a teljesítmény, a kényelem és a stílus minden részletére tett aprólékos figyelem egyértelmű eredménye.