A NETGEAR ARMOR MÁR ELÉRHETŐ A WIFI 6 ROUTEREKEN ÉS MESH RENDSZEREKEN A FOKOZOTT HÁLÓZATI VÉDELEM ÉRDEKÉBEN

admin

2020. június 24., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az otthoni felhasználásra szánt WiFi 6 hálózati eszközök vezető gyártója bejelentette, hogy a fejlett vírusvédelmi megoldása, a Bitdefender® motorral működő NETGEAR Armor™ már elérhető az Orbi WiFi 6 mesh rendszereken és számos másik NETGEAR WiFi 6 routeren.

A NETGEAR Armor™ megóvja a csatlakoztatott eszközöket az online fenyegetésekkel szemben otthon és útközben is. A díjnyertes Bitdefender vírus-, kártevő- és adatvédelmi szolgáltatásaira épülő, többrétegű biztonsági megoldást már egyaránt támogatják a NETGEAR Orbi Mesh WiFi rendszerek és a Nighthawk WiFi routerek az IoT eszközök, okos tévék, termosztátok, mobiltelefonok, számítógépek, táblagépek és egyéb készülékek biztosításához.

A NETGEAR Armor aktív védelmet nyújt a hálózati fenyegetésekkel szemben, beleértve a trójai- és zsarolóvírusokat, a nulladik-napi sebezhetőségeket, a rootkit-eket és a kémprogramokat. Blokkolja a csaló weboldalakat, amelyek pénzügyi- és bankkártya adatokat, valamint jelszavakat próbálnak ellopni a felhasználóktól, továbbá a böngészőkbe, e-mailekbe vagy alkalmazásokba felbukkanó rosszindulatú linkeket is hatástalanítja. 

„A világon mindenki tudja, hogy az emberek mennyire függenek az online kapcsolattól, amely megnyitotta az utat a potenciális internetes fenyegetések előtt. 2018-ban a NETGEAR stratégiai döntést hozott az ügyfeleink biztonságának megőrzése érdekében a Bitdefender-rel, hogy közösen a legjobb hálózati biztonsági megoldást nyújtsák.” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR otthoni csatlakoztatott termékeinek alelnöke. „A NETGEAR Armor használatával biztos lehetsz abban, hogy az otthoni hálózatodra csatlakoztatott eszközök mindig biztonságban lesznek, akár legyél otthon vagy útközben.”

A NETGEAR Armor a Bitdefender® díjnyertes technológiáján alapul. A Bitdefender a világ egyik vezető kiberbiztonsági vállalata, amely több mint 150 országban van jelen és több mint 500 millió rendszer védelméért felel.

A NETGEAR Armor a következő szolgáltatásokat foglalja magába

  • Aktív biztonsági rés kereső az otthoni összes csatlakoztatott eszközökön
  • Azonnali riasztás küldés, amikor a fenyegetések észlelésre és blokkolásra kerülnek a NETGEAR Orbi/Nighthawk alkalmazáson keresztül
  • Az aktív webes védelem fokozza a webböngésző biztonságát a potenciálisan veszélyes weboldalak megnyitása előtti figyelmeztetéssel és blokkolással
  • Lopásgátló védelem az eszközök elvesztése vagy ellopása esetén (*Android és Windows eszközökön)
  • A Bitdefender Security út közbeni védelme az iOS, MAC, Android és Windows eszközökön

A Bitdefender VPN egy új szolgáltatás, amelyet a Bitdefender Security kínál.  Biztonságosabb módszert biztosít az internetes böngészéshez, továbbá titkosítja az internetkapcsolatot, hogy az online tevékenységek a nyilvános WiFi hálózatokon védve legyenek. A meglévő ügyfeleink a Bitdefender alkalmazás legújabb verziójára való frissítését követően ingyenesen hozzáférhetnek a VPN szolgáltatáshoz eszközönként napi 200 MB titkosított adatforgalommal.

A NETGEAR Armor 30 napos ingyenes próbaidőszakot biztosít. A próbaidőszakot követően a szolgáltatás díja évente 69,99 dollár.

A NETGEAR Armor felhasználók a 200 MB-os titkosított adatforgalmi korlátot a VPN-en éves szinten további 39,99 dollárért cserébe bővíthetik korlátlan díjcsomagra.

Elérhetőség

Az Apple iOS vagy Android eszközökre letölthető Orbi vagy Nighthawk mobilalkalmazásokon keresztül vezérelhető NETGEAR Armor már elérhető az Orbi WiFi 6 Mesh rendszerhez (modellek: RBK 752, 753, 852 és 853) és a következő WiFi 6 routerekhez: Nighthawk Tri-Band AX12 (modell: RAX200), Nighthawk AX12 (modell: RAX120), Nighthawk AX8 (modell: RAX80), Nighthawk AX6 (modell: RAX50) és AX1800 (modell: RAX20 és RAX15). A harmadik negyedév során a NETGEAR Armor a Nighthawk WiFi 6 mesh rendszereken (MK62/63) is elérhető lesz egy automatikus firmware frissítést követően.

A meglévő ügyfeleink a firmware frissítését követően aktiválhatják a NETGEAR Armor szolgáltatást a támogatott eszközökön a „Biztonság” csempére kattintva.