A TP VISION BEMUTATJA A VEZETÉK NÉLKÜLI, MULTI-ROOM, DTS PLAY-FI ALAPÚ PHILIPS TV ÉS AUDIO TERMÉKEKET

admin

2020. június 17., Amszterdam – A TP Vision bejelentette legújabb vezeték nélkül csatlakozású Philips televízió és audio termékeit, amelyek támogatják a DTS Play-Fi-t.

A DTS Play-Fi egy prémium vezeték nélküli audio ökoszisztéma az egész otthoni zene és televíziós hang megoldásokhoz, amely támogatja az alkalmazás alapú privát zenehallgatást, a nagy felbontású audio streaminget és az alacsony válaszidejű lejátszást.  A kompatibilis termékek közé egyaránt beletartoznak a televíziók, a mobileszközök, a hangprojektorok és a hangszórók is, amelyek a tökéletes együttműködésnek köszönhetően egy teljes, egész otthoni szórakoztatási élményt nyújtanak.

A nemrégiben bejelentett Philips OLED805 sorozat az első olyan modell egy prémium televíziómárkától, amely támogatja a DTS Play-Fi-t.

A vállalat megtette az első lépést egy teljesen vezeték nélküli platform kialakításához a DTS Play-Fi támogatásával a 2020-as Philips Android televíziókon, valamint a 2019-es készülékeken, amelyeken 2020 második felétől válik elérhetővé egy firmware frissítést követően.

​​​​​​​A TP Vision 2020 szeptemberében leleplezi a DTS Play-Fi-vel rendelkező Philips hangprojektorok és vezeték nélküli hangszórók új sorozatát is, hogy egy teljes körű, egyszerűen használható, problémamentes csatlakozású Philips audio streaming megoldást biztosítson a felhasználók otthonaiba.

  • Új, kiváló minőségű Philips vezeték nélküli, multi-room termékek, beleértve a tévéket is, amelyeket a DTS Play-Fi-vel együttműködve fejlesztettek ki
  • Az OLED805 az első Philips tévé – és az első prémium televízió márka – amely támogatja DTS Play-Fi funkciót
  • A 2020-ban érkező Philips Android tévék támogatják a DTS Play-Fi funkciót
  • A 2019-ben megjelent Philips Android tévékészülékek egy firmware frissítést kapnak 2020 második felében a DTS Play-Fi támogatásához
  • A rendszert 2020 második felében kiterjesztik a hangprojektor és a vezeték nélküli audio termékekre is