MSI CREATOR 15 – ERŐTELJES ÉS SOKOLDALÚ LAPTOP SZAKEMBEREK SZÁMÁRA

admin

A legújabb 10. generációs CPU-val és az NVIDIA® GeForce RTX SUPER™ GPU-val biztosítja az elegendő energiát ötleteid megvalósítására

2020. június 9., Tajpej, Tajvan – Az MSI, az első Mini LED kijelzős laptop – a Creator 17 – sikeres megjelenését követően bemutatta a kategóriában legjobb laptopok egy újragondolt, professzionális tartalomgyártóknak tervezett változatát – a Creator 15-öt! A Creator 15 minden fontos funkcióval rendelkezik, amire az animátoroknak, a filmkészítő szakembereknek és a 2D-s alkotóknak csak szüksége lehet.  A legújabb, 10. generációs Intel® Core™ i7 H sorozatú processzorral és az NVIDIA® GeForce RTX SUPER™ grafikus kártyával minden elképzelésed megvalósíthatod, az érintőképernyő pedig nagyobb hatékonyságot biztosít a korlátlan kreativitásod kibontakoztatása érdekében.

40%-os teljesítménynövekedés

A Creator 15 erőteljes alumínium burkolattal és alacsony profilú, homokfúvott, karbon szürke megjelenésével minimalista, mégis professzionális hatást kelt. Azonban a lenyűgöző burkolat alatt semmi sem hétköznapi! A nagy teljesítményű processzormag egy ultravékony kialakítású laptopba került. A legújabb, 10. generációs Intel® Core™ i7-10875H processzor, amely akár 40%-kal gyorsabb szoftveres teljesítményt nyújt a 8 magnak köszönhetően, valamint a világ legerősebb NVIDIA GeForce RTX GPU-i csúcsminőségű  renderelést biztosítanak. Az új generációt multitasking és profi szintű feldolgozási feladatokra tervezték, legyen szó akár grafikai tervezésről, videószerkesztésről, vagy 3D renderelésről. A Creator 15 minden elvárást felülmúl, hogy valóra válthassa elképzeléseid.

A Creator 15 nagy teljesítménye ellenére nem melegszik túl. Az túlmelegedés elkerülése érdekében hatékony hűtési rendszerrel rendelkezik: a 0,1 mm-es szuper vékony ventilátor lapátokkal 15%-kal jobb légáramlást tesz lehetővé, a 25%-kal szélesebb hővezető csövek pedig kiváló hőelosztást biztosítanak a CPU optimális működése érdekében.

MSI CREATOR 15, a legjobb érintőképernyős laptop

Az üzletemberek vagy alkotók számára, akik maximális hatékonysággal szeretnének dolgozni, az érintőképernyő kiváló megoldást jelent. Sokkal könnyebbé teszi a navigációt és növeli a produktivitást.

Az érintőképernyő kifejezetten ritka a prémium kategóriás laptopokban, így az erős, csúcskategóriás Creator 15 ezzel is kiemelkedik a tömegből! Az opcionális érintőképernyős változat engedélyezi a multitouch képességeket a gyorsabb és intuitív interakcióhoz, lehetővé téve a gyors görgetés, a nagyítás és a gesztus parancsok használatát, amelyek segítségével anélkül hozhatod létre alkotásid, hogy az egeret használnod kellene.

Fotórealisztikus vizuális élmény az MSI TRUE PIXEL kijelzővel

Egy másik érv a Creator 15 választása mellett, a ragyogó kijelző! Függetlenül attól, hogy videó streaming-re, vagy érintés alapú fénykép nézésre használod, a Creator 15 panelje élénk színű, világos képmegjelenítésre képes. A panel a már jól ismert MSI True Pixel kijelző technológiával van konfigurálva. A szemet gyönyörködtető kijelző valósághű képalkotást biztosít 4K-s felbontással, a 100%-os AdobeRGB lefedettség pedig garantálja az élénk színmegjelenítést. A gyárilag előre kalibrált Delta-E <2 pontosság mellett a True Color Technology különféle üzemmódokat biztosít, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a különböző alkotási feladatokhoz. Mindezek melett Calman tanúsítvánnyal rendelkeznek a lenyűgöző vizuális élményért, amely különösen előnyös fotórealisztikus művek létrehozásán dolgozó 3D animátorok számára.

Professzonális tartalomgyártóknak készült

A Creator 15 kiegészítette az alapvető csomagokat olyan funkciókkal, amelyekre egy professzionális tartalomgyártónak csak szüksége lehet. A teljes méretű SD kártyaolvasó lehetővé teszi a 4K-s videók és fényképek gyors másolását. Kevesebb, mint 30 másodperc alatt akár 500 fényképet is képes átmásolni! Az MSI saját fejlesztésű Duo Wave hangszóró passzív membránjai fantasztikus akusztikát biztosítanak.

A Creator 15 egyéb kiváló funkciói közé tartozik a 99,9 Whr-es akkumulátor, amely akár 9 órás üzemidőt tesz lehetővé. A Thunderbolt 3 (C-típusú) portok továbbá biztosítják a laptop töltését hordozható akkumulátorral, vagy egy kisebb Type-C adapterrel.

Ahelyett, hogy a webkamera a képernyő alján kapott volna helyet, a Creator 15 IR HD megoldása a képernyő felett található meg. A webkamera kritikus jelentőséggel rendelkezik az otthoni és a távoli munkavégzés során, a beépített megoldás pedig közel valósághű megjelenést biztosít, hogy kapcsolatba léphess szeretteiddel, kollégáiddal és ügyfeleiddel. Az IR arcfelismerő rendszer felgyorsítja a bejelentkezést, így háromszor gyorsabban léphetsz be laptopodba, mint amennyi időre lenne szükség jelszavad begépeléséhez.

Az MSI Creator 15 egyesíti a kivételes felhasználói élményt és az esztétikus dizájnt egy figyelemre méltó 15,6 hüvelykes vázban, így az alkotóknak nem lesz gondjuk a digitális remekművek és a feledhetetlen pillanatok létrehozásával ezen a vékony, sokoldalú gépen!

Nagy felbontású képekért látogass el ide: https://msi.gm/2xCLIjl