A BENQ BEMUTATTA A ZOWIE XL2546S MONITORT

admin

2020. május 26., Eindhoven, Hollandia – A BenQ bemutatta az XL2546S gaming monitor frissített verzióját, az XL2546S-t, amely megjelenése óta az FPS e-sport versenyek első számú monitor választásává vált. Az új XL2546S ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az XL2546, újdonságként pedig a Dynamic Precision Plus (DyAc +) hozzáadásával egészítették ki.​​​​​​​

A DyAcTM csökkenti a játékokban lévő hirtelen mozgás okozta elmosódást. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy tisztábban láthassák a célkereszt helyzetét és a becsapódási pontokat, ami elősegítheti a játékokban lévő fegyverek pontosabb használatát. A DyAc+ ezen a technológián alapul, a panel optimalizálása révén pedig lehetőségeket kínál a játékosok számára olyan tevékenységekhez, mint a fegyverek rugóerejének követésére.

Annak érdekében, hogy megtapasztalhasd az XL2546S előnyeit, a használt számítógépnek képesnek kell lennie másodpercenként több, mint 240 képkocka (fps) megalkotására. Javasoljuk, hogy először igazítsd a játék beállításait a PC-d hardvereihez.

Ha többet szeretnél tudni a ZOWIE XL2546S monitorról, kérjük, látogass el a 

https://zowie.benq.com/en/product/monitor/xl/xl2546s.html oldalra.


Tudj meg többet DyAc™-ról.