A NETGEAR BEMUTATTA AZ ÚJ ORBI AX4200 WIFI 6 MESH RENDSZERT

admin

2020. május 20., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az intelligens otthonokat és kisvállalkozásokat működtető Mesh WiFi rendszerek vezető szolgáltatója bejelentette új generációs Mesh WiFi 6 családjának legújabb tagját, az Orbi WiFi 6 AX4200-at. Az Orbi WiFi 6 termékcsalád egyesíti a legújabb WiFi szabvány erejét az Orbi díjnyertes technológiájával, így átfogó WiFi lefedettséget, nagy sebességet és megbízható csatlakozást nyújt a felhasználók számára.

Az Orbi AX4200 ideális választást jelent a 460 négyzetméteres területtel rendelkező házakhoz, a 4,2 Gbps sebességű WiFi támogatásával pedig az új Orbi WiFi 6 a legjobb élményt fogja nyújtani a lakás minden pontjában. A négyszeres kapacitásnak és a fokozott teljesítménynek köszönhetően a felhasználók egyszerre több eszközt is csatlakoztathatnak, valamint az AX4200 kompromisszummentes 4K/8K UHD videó streaminget és online játékélményt biztosít. A gigabites internetszolgáltatással rendelkező intelligens otthonokhoz az Orbi AX4200 minden csatlakoztatott eszköz számára biztosítja a villámgyors adatátvitelt, így a felhasználók egész otthonuk területén kihasználhatják a gigabites kapcsolat előnyeit.  A több elérhető WiFi csatornával a hálózat nagyobb sávszélességet kínál alacsony sebességingadozás mellett.

Teljes otthont lefedő Mesh WiFi – a WiFi routerből és az egy extra szatellitből álló megoldás akár 5 hálószobát és akár 460 négyzetméter területet képes hatékonyan lefedni.

Élvonalbeli teljesítmény – Használd ki MU-MIMO és a 8 darab WiFi 6-os csatorna előnyeit és tapasztald meg a 4,2 Gbps átviteli sebességet. Továbbá, az Orbi AX4200 több, mint 40 csatlakoztatott eszköz számára képes megfelelő adatkapcsolatot biztosítani.

Nagyobb kapacitás és megnövelt akkumulátor üzemidő – Élvezd a négyszer nagyobb kapacitást a WiFi 5-höz képest és növeld meg okoskészülékeid akkumulátorának üzemidejét a hatékony WiFi 6 segítségével.

Erős, megbízható WiFi – Szabadulj meg az internetes késéstől egy tri-band rendszerrel, amely dedikált vezeték nélküli antennákkal rendelkezik, ezen felül pedig a routeren 4, a szatelliten pedig 2 gigabites Ethernet port található.

Fejlett vírusvédelem a NETGEAR Armor™ segítségével – Védd meg otthonod és csatlakoztatott eszközeid a fejlett kiberbiztonsági szoftverrel, amely megóvja a személyes adatokat és a csatlakoztatott eszközöket a sérülékenységek és az adatlopás ellen.

Egyszerű használat – Vedd kezedbe az irányítást az Orbi applikációval és kezeld a WiFi beállításokat bárhonnan, bármikor.

Erőteljes internetsebesség – Az 1Gbps Ethernet WAN port támogatja a gigabites internetet, vagy 2 port egyesítésével akár a 2Gbps sebességgel is megbirkózik.

Elérhetőség

Az Orbi WiFi 6 AX4200 hálórendszer már elérhető a NETGEAR kínálatában $449,99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron.