AZ FSP BEMUTATJA AZ ÚJ T-WINGS KETTŐ AZ EGYBEN CSÚCSKATEGÓRIÁS SZÁMÍTÓGÉPHÁZAT

admin

E-ATX és Mini-ITX rendszerek kombinálása egy stílusos gépházban

2020. március 3., Tajpej, Tajvan – Az FSP, a világ vezető tápegységgyártója örömmel mutatja be az új stílusos, innovatív „T-WINGS” (CMT710) toronyházat. Az új T-WINGS ház lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy két számítógép-konfigurációt szereljenek be egyetlen toronyházba.

Két rendszer egyetlen egységben

Azzal, hogy a T-WINGS két csúcskategóriás PC fogadására is képes, nemcsak helyet takarít meg otthonodban vagy az irodádban, hanem jelentősen felgyorsítja a termelékenységet is. A fő rendszer támogatja az akár E-ATX méretű alaplapot is, így csúcskategóriás játékgépet vagy HEDT konfigurációt is összeállíthatsz benne, míg a másodlagos részbe Mini-ITX alaplap kerülhet, amely számtalan extra lehetőséget kínál a felhasználók számára. Ennek a konstrukciónak az előnyei között szerepel a két rendszer egyidejű futtatása, amely megszabadítja a rendszereket minden késéstől, késleltetéstől vagy bármilyen túlzott terheléstől, megakadályozva a rendszer összeomlását. A tartalomgyártók és streamerek számára lehetővé válik a megszakítás nélküli rögzítés, a felvételek ellenőrzése és irányítása, illetve a feliratkozókkal való kapcsolattartás is.

Stílusos kialakítás gyönyörű, 360 fokos betekintési szöggel

Az FSP T-WINGS egy új, stílusos és innovatív, félig nyitott formatervezéssel büszkélkedhet, mely minden bizonnyal magára vonja a figyelmet: a dizájn központi eleme egy egyedi, szárnyas külső, mely különböző szögekben hajlított alakzatokból áll és fekete eloxált felületet kombinál arany vagy vörös díszítéssel. A T-WINGS egyedi formája lehetővé teszi a gépépítőknek igazán látványos rendszerek összeállítását.

Erős és hűvös

Az erős alumínium keret, illetve a 4 mm-es edzett üvegpanelek megvédik a drága komponenseket az otthoni vagy irodai környezettől, miközben a nagyméretű szellőzőnyílásokkal a maximális hőleadás is biztosított. Két párhuzamos vízhűtés és két tápegység gondoskodhat arról, hogy mindkét rendszer maximális tudását kihasználhassuk korlátok nélkül. A T-WINGS számítógépházba a grafikus kártyák függőlegesen és vízszintesen is beépíthetők, akiknek pedig nagy tárolókapacitásra van szükségük, azoknak a T-WINGS öt meghajtóhelyet kínál, két 3,5 hüvelykes és három 2,5 hüvelykes egység számára.

ARGB LED csík és innovatív kábelmenedzsment

A T-WINGS középső vázát kifejezetten úgy tervezték, hogy tágas, 40 mm-es helyet kínáljon a kábelek elrendezésére. Ez az egyedi, központi megoldás tiszta és rendezett helyet kínál a vezetékek számára, valamint meggátolja, hogy azok a komponensek körül akadályozzák a légáramlást. A ház további különlegességei között szerepel a vezérelhető RGB világítás, amelyet a számítógéped ARGB szoftveres szinkronizálásával egyszerűen személyre szabhatsz. A LED csík minden jelentős alaplap vezérlő szoftverrel kompatibilis, beleértve az ASRock Polychrome Sync, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, és MSI Mystic Light Synck rendszereket is.

Az előlapon 3,5 mm-es HD audio kimenet és mikrofonbemenet található, illetve rendelkezik egy USB 3.1 Gen2 Type-C és két USB 3.1 Gen1 Type-A csatlakozóval, melyek segítségével a felhasználók könnyedén csatlakoztathatják okostelefonjaikat, táblagépeiket, fejhallgatóikat és egyéb kiegészítőiket.

Készülj és nyerj!

Kövesd online eseményüket az FSP weboldalán keresztül (http://bit.ly/2TloPrQ), hogy esélyed legyen megnyerni egy új T-WINGS házat, az általad kiválasztott színben (kivéve fehér színben) és a Steam ajándékkártyákat! Egyszerűen csak válaszolj helyesen néhány kérdésre a YouTube videónk alatt (https://www.youtube.com/watch?v=PKQ9wbmyfUA&) – ennyire egyszerű!

A T-WINGS jellemzői

ModellCMT710
TípusAlumínium / Open frame toronyház edzett üvegpanellal
SzínFekete & Arany / Fekete & Piros
AnyagokEloxált alumínium, 4mm edzett üveg
MéretekKét alaplapMB 1: E-ATX, ATX, Micro ATX, Mini-ITXMB 2: Mini-ITX
Kimeneti I/O port1 x USB 3.2 Type-C2 x USB 3.1 Type-AHD Audio
CPU hűtés méreteMax 155 mm
VGA méreteMax 380 mm
Bővítőhely8
Tápegység típusaKét PSUPSU 1: 240mm ATX PSUPSU 2: SFX/SFX-L PSU
Meghajtó foglalat3,5 hüvelykes HDD3
2,5 hüvelykes SSD2
Maximálisan támogatott radiátor méret360 mm x 2 (opcionális)

További információért és videókért, kérjük látogass el az alábbi oldalakra

Ajánlott fogyasztói ár

449 dollár + áfa