A NETGEAR bemutatta a 4G LTE Orbi tri-band mesh WiFi routert

admin

Javíts az otthoni WiFi-den a Mesh WiFi-vel és a 4G LTE csatlakozással az olyan helyeken, ahol gyenge internetkapcsolat érhető e

2020. január 31., Las Vegas, NV – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ:NTGR), az intelligens otthonokat és a kisvállalkozásokat működtető mesh WiFi rendszerek vezető szolgáltatója ötvözi a népszerű, díjnyertes Orbi ™ tri-band Mesh WiFi rendszer képességeit a 4G LTE mobilhálózattal, hogy alternatívát kínáljon az olyan hagyományos vezetékes internetszolgáltatásokhoz, minta az optikai/koax kábeles, vagy DLS csatlakozás.​​​​​​​

Az Orbi 4G LTE WiFi router tökéletesen alkalmazható azokon a területeken, ahol csak korlátozottan vagy egyáltalán nincs hozzáférés a hagyományos vezetékes szélessávú internethez.  Az Orbi 4G LTE a már meglévő vezetékes szolgáltatással is kombinálható egy olyan internetkapcsolat létrehozásához, amelyet vezetékes szolgáltatás megszakítása esetén a 4G LTE vált le.  Az Orbi 4G LTE WiFi router akár 1,2 Gbps sebességgel is képes működni 4G LTE-n keresztül, ráadásul nagy teljesítményű, háromsávos AC2200 WiFi-vel lett kombinálva.

Az Orbi 4G LTE WiFi router beépített CAT18 cellás modemmel támogatja az akár 1,2 Gbps internetes sebességet1, a 4G LTE hálózat képességeit pedig egy szolgáltatói SIM kártyával lehet kihasználni. A karcsú és modern formatervezésű, nagy erősségű belső antennák akár 185 négyzetméter nagyságú WiFi lefedettséget is elérhetnek és könnyedén bővíthetők bármely Orbi WiFi 5 (802.11ac) szatellittel történő párosítással egy mesh WiFi rendszer létrehozásához.  A dedikált WiFi kapcsolat a 4G LTE WiFi routerben támogatja a zavartalan 4K videómegtekintést és online játékélményt bárhol az otthonodban. Egyetlen WiFi hálózatnév megadásával a felhasználók kihasználhatják a megszakítás nélküli kapcsolatok előnyeit, bármelyik szobában is tartózkodnak. Az Orbi alkalmazás bárhol megkönnyíti a jobb Wi-Fi használat, függetlenül attól, hogy hol található otthonod, az alkalmazás ráadásul lehetővé teszi az Orbi hálózat kezelését is.

„Az amerikai otthonok akár 22%-ánál, szerte a világon pedig még ennél is nagyobb százalékánál nincs lehetőség a nagy sebességű internet használatához.  Vagy túlságosan lassú, vagy túl drága, vagy egyáltalán nem létezik.  Ezt a problémát úgy oldottuk meg, hogy gyors szélessávú internet megoldást biztosítunk minden olyan otthonszámára, ahol megfelelő mobilhálózati lefedettség érhető el” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR csatlakoztatott otthoni termékeinek alelnöke. „Ezenkívül, mivel az új termék az Orbi Mesh WiFi rendszerek termékcsaládjának részét képzi, a felhasználók a legkiválóbb WiFi sebességet és lefedettséget kapják, valamint a NETGEAR Armor kiberbiztonsági szolgáltatás és a Circle intelligens szülői felügyelet előnyeit is élvezhetik.”

Az Orbi mesh WiFi termékcsalád részeként könnyedén bővíthető olyan szatellitekkel, mint az Orbi Voice vagy Orbi Outdoor, amelyekkel bárki nagyobb lefedettséget és kiegészítő funkciókat érhet el, legyen szó akár az intelligens hangszórókról vagy az Alexa intelligens asszisztensről. 

NETGEAR Armor ™ – powered by Bitdefender az Orbi Mesh WiFi rendszerein egy kiberbiztonsági megoldás, amely megvédi otthonod összes internetre csatlakoztatott eszközét a vírusoktól, rosszindulatú programoktól, a jelszavak ellopásától, személyes adatok eltulajdonításától és hackerektől is, legyél akár otthon, vagy útközben.

Circle intelligens szülői felügyelettel a családok könnyedén tartalom- és időkorlátot állíthatnak be az összes csatlakoztatott eszközön. Az alkalmazás segítségével lehetőség nyílik napi időkorlát létrehozására az alkalmazásokhoz és weboldalokhoz, külön szűrési feltételeket lehet megadni bármelyik családtag számára, ráadásul akár korlátozni is lehet az internetelérést a kiválasztott eszközökön.

Elérhetőség:
Az Orbi 4G LTE otthoni WiFi router várhatóan 2020 áprilisában lesz elérhető 399,99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron.

LBR20_swimlane3.png