A NETGEAR NIGHTHAWK M5 5G WIFI 6 MOBIL ROUTER ELNYERTE A CES 2020 INNOVÁCIÓS KITÜNTETÉSÉT

admin

A díjnyertes kialakítás, valamint a WiFi 6 és az 5G sebesség képességével fordulópontot jelent a szélessávú mobilinternet élményben

2020. január 22., Las Vegas, NV – A  NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a vállalkozásokat és az intelligens otthonokat működtető hálózati megoldások vezető szolgáltatója bejelentette a Las Vegasban megrendezett éves nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállításon, hogy a Nighthawk® M5 5G WiFi 6 mobil router (MR5200) elnyerte a CES® 2020 Innovációs kitüntetését. Az iparágat meghatározó mobil router csatlakozik a NETGEAR Insight Instant Mesh WiFi megoldása és a Nighthawk® AX8 8-stream WiFi 6 kábelmodem router mellé, mint Innovációs kitüntetéssel rendelkező hálózati termék.

A NETGEAR Nighthawk M5 mobil routert úgy tervezték, hogy nagyobb internetsebességet biztosítson alacsony késleltetéssel WiFi 6 és 5G csatlakozással. A két technológia kombinálása lehetővé teszi a családod eszközeinek az 5G-hez való csatlakoztatását a WiFi 6 hálózaton keresztül, hogy HD videókat nézhessenek vagy online játékokkal játszhassanak megszakítás nélkül. A Nighthawk M5 mobil router tökéletes úton lévő üzleti felhasználók számára is, akiknek biztonságos, megbízható és személyes WiFi kapcsolat biztosít, amely nélkülözhetetlen a napi tevékenységek elvégzéséhez. A Nighthawk M5-öt úgy tervezték, hogy a legteljesebb formában biztosítsa a mobil életmód előnyeit, vagy alternatív megoldásként tartalék routerként használhasd az otthoni internethez a gigabites Ethernet port segítségével.

Azzal, hogy az M5 mobil routert meglévő otthoni hálózatodhoz csatlakoztathatod az 1Gbps Ethernet porton keresztül, a Nighthawk M5 5G sebességeket tesz lehetővé otthoni hálózatodon a megszakításmentes internetezés érdekében. Az M5 egy hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral érkezik, amely könnyedén eltávolítható, ha meghatározott helyen, például otthon vagy irodában használják.

„A NETGEAR-nél hiszünk abban, hogy egy olyan generáció kialakulását segítjük, akik számára kulcsfontossú technológia a WIFI6 és az 5G. Az új csatlakozási formák alapvető formájában változtatják meg a munkavégzést, az életmódunkat és a digitális élményekhez fűződő viszonyunkat. A Nighthawk M5 ötvözi a két vezeték nélküli technológia erejét és lehetőséget kínál a fejlett csatlakozásra a mobil környezetekben” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR otthoni csatlakoztatott termékeinek alelnöke. „Nagyon örülünk, hogy a Fogyasztói Technológiai Egyesület elismerte törekvésünket a Nighthawk M5 mobil router Innovációs kitüntetésével.”

A CES Innovációs Díj program – amely a Fogyasztói Technológiai Szövetség (CTA)® birtokát képezi – egy olyan éves verseny, amely legjobb elgondolású és mérnöki tervezésű fogyasztói piacra szánt technológiai termékeket tünteti ki 28 kategóriában.  Az iparág szakértőiből álló elit bírói testület, amely a média, a tervezők, a mérnökök és egyéb csoportok tagjaiból áll: műszaki jellemzők, esztétika és formatervezés, funkcionalitás, valamint a fogyasztói vonzerő alapján vizsgálták felül a benyújtott jelentkezéseket.

Elérhetőség:
Az A Nighthawk M5 mobil router 5G csatlakozással és a WiFi 6 kapcsolattal 2020. második felében lesz elérhető a hivatalos kiskereskedelmi partnerek kínálatában.

carousel_lifestyle_zoom.png