FSP iFP-sorozatú intelligens szünetmentes tápegység – kiváló a kisebb berendezésekhez

negator

2019. augusztus 23., Tajpej, Tajvan – Az FSP Technology Inc., a világ vezető tápegység gyártója, bejelentette az iFP intelligens szünetmentes tápegység sorozat elérhetőségét, amely hatékony védelmet kínál a legfontosabb elektromos berendezéseink és adataink számára az áramkimaradások és áramingadozások esetén. Továbbá lehetővé teszi a távoli hozzáférést a kapcsolatok fenntartásért, anélkül, hogy megszakítaná azt, így a kulcsfontosságú üzenetek mindig elküldésre és fogadásra kerülnek.

Az iFP-sorozat tagjai automatikus feszültségszabályzóval lettek ellátva, ezzel csökkentve az instabil feszültség okozta káros hatásokat a csatlakoztatott eszközökön. Az intelligens szünetmentes tápegységek ráadásul áramkimaradás során is képesek energiát biztosítani, az akkumulátorok pedig automatikusan feltöltődnek, amint újra működik az áramszolgáltatás. Az FSP szünetmentes tápegysége bármikor, megszakítás nélkül el tudja látni energiával eszközeinket.

Az iFP szünetmentes tápegységek ritkán látott LCD érintőképernyővel vannak felszerelve, amely megmutatja az energiaszintet és a rendellenes körülményeket, így hibaelhárítás jóval egyszerűbb. Az eszközök állapotát valós időben figyelhetjük a számítógépen egy USB-kapcsolaton keresztül. Ezenkívül az integrált RJ11/RJ45 csatlakozó minimalizálja a villám okozta károk kialakulásának esélyét a telefonokon, illetve a hálózati eszközökön.

A szünetmentes tápegységek régiófüggetlen hálózati aljzatokkal rendelkeznek 400VA-től egészen 2000VA-ig, amelyek egyidejűleg akár 8 eszköz számára is képesek energiát biztosítani. A tápegységek alkalmasak otthoni számítógépekhez, routerekhez, NAS rendszerekhez, biztonsági berendezéshez, térfigyelő rendszerhez, vezetékes hálózati eszközökhöz, munkagépekhez és kisebb adatközpontokhoz is. Az iFP szünetmentes tápegységek elegendő időt biztosítanak az eszközeid és adataid védelméhez áramszünet esetén, így tökéletes választást jelent otthoni, illetve kisebb irodai környezetekhez. A termékek továbbá rendelkeznek CE, cTUVus, EAC és BIS tanúsítványokkal is.

Az FSP a világ vezető tápegység gyártója. Folyamatosan törekszik az olyan eszközök megtervezésre és kifejlesztésére, amelyek ellátják energiával a berendezéseid, miközben biztosítják a környezet biztonságát és stabilitását elektromos áram használatakor.

Az FSP iFP intelligens szünetmentes tápegységek termékjellemzői:

·  Érintés érzékeny LCD kijelző

·  USB csatlakozási felület

·  RJ11/RJ45 aljzatok a túlfeszültség-védelem érdekében

·  Régiófüggetlen hálózati aljzatok (európai, amerikai, indiai, kínai és adatközpontoknak szánt univerzális csatlakozók)

·  Kompakt méret

·  Kiváló mikroprocesszor a megbízható működés vezérléséhez

·  Boost & Buck feszültségszabályozó a stabil feszültségértékek biztosításához

·  Automatikus újraindítás, amint visszajön az áramszolgáltatás

·  Tartalékenergia biztosítása az elektromos berendezések védelméhez

·  Kikapcsolat állapotú akkumulátor töltés

·  Hidegindítás funkció

·  Kompatibilis elektromos generátorokkal

Tags: