Az FSP Group – Az orvosi áramellátás specialistája

admin

2019. augusztus 14., Tajpej, Tajvan – A CMEF (China International Medical Equipment Fair) a kínai régió legnagyobb orvosi kiállítása, amelyen több tízezer orvostechnikai terméket, technológiát és szolgáltatást mutat be az egész iparágban, legyen szó például az orvosi képalkotásról, orvosi vizsgálatokról, in vitro diagnosztikáról, az intelligens orvosi kezelésről, vagy éppen az intelligens viselhető termékekről. Az FSP Group az orvosi ipar energiaellátásának gyártása terén világszerte vezető szerepet játszik, valamint az elmúlt 9 egymást követő évben újonnan kifejlesztett termékeket mutatott be a kiállításon, ezzel személyre szabott orvosi termékeket kínálva a látogatók és más kiállítók számára egyaránt.

Idén az FSP bemutatja az új fejlesztésű 400W/500W PC ATX power MPE (FSP400-70MPE és FSP500-70MPE) és PA (FSP400M-80PA és FSP500M-80PA) sorozatot, amelyek megfelelnek az INTEL x86 platformok igényeinek; beépített DC-DC 3.3V és 5V dizájnnal és kiemelkedő áramellátási képességgel rendelkeznek. Az MPE sorozat PS2, míg a PA sorozat az 1U formátumnak felel meg, ráadásul eleget tesznek a 80 Plus Gold energiafogyasztási követelményeknek is.

A különböző orvosi berendezések igényeinek kielégítése érdekében, az FSP 30W-os asztali és hálózati tápellátást is biztosít. A 30W-os IEC-320-C14 (FSP030M-DxA) asztali tápellátás adapter megfelel a DOE VI és ErP Tier 2 energiafogyasztás szabályainak, és 85Vac üzemi feszültséget biztosít. A hálózati adapter eleget tesz a DOE VI és ErP Tier 2 energiafogyasztási előírásoknak, 80Vac üzemi feszültséget biztosít és megfelel az IEC 60601-1-11 otthoni gondozási követelményeknek. A két terméksorozat tagjai többféle megoldást kínálnak, így egyaránt elérhetőek az amerikai fix specifikációjú csatlakozóval (FSP030M-xxU), rögzített európai előírásoknak megfelelő csatlakozódugóval (FSP030M-xxE) és cserélhető hálózati csatlakozóval (FSP030M-xxM-x).

Az FSP egészségügyi tápellátás termékei rengeteg előnnyel rendelkeznek, beleértve a különböző specifikációk és testreszabott szolgáltatások biztosítását, illetve a rendkívül hatékony és stabil működésüket.

Tags: