AZ ADATA BEMUTATJA AZ ÚJ HM800 KÜLSŐ MEREVLEMEZT

admin

Felvétel, lejátszás, biztonsági mentés – tökéletes társ az intelligens TV-k számára

2019. július 1., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagyteljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel jelenti be az új ADATA HM800 külső merevlemezt. A HM800 intelligens televíziókészülékkel rendelkező felhasználók számára készült, amellyel nemcsak a kedvenc TV-műsorokat, filmeket és sporteseményeket játszhatnak le a TV-n, hanem lehetővé teszi számukra a tartalom rögzítését is. Elérhető 4, 6 és 8 TB tárolási kapacitással, valamint könnyen menthetők a fájlok az egygombos biztonsági mentés funkció segítségével.

Minden szórakozás egy helyen

A HM800 használatával biztosan nem maradunk le a kedvenc TV-műsorukról, hiszen rögzíthetik a külső merevzlemezre és bármikor visszanézhetik azokat. A nagyfelbontású tartalmakhoz korában további tárhelyre volt szükségük. A 8 TB kapacitással rendelkező merevlemezzel akár 1000 ezipódot is rögzíthetnek a kedvenc TV-műsorukból, vagy akár sok film, zene és egyéb tartalom felvételére is képes. A HM800 játékkönyvtár is lehet, amelyen akár 200 PS4 vagy Xbox játék is tárolható.

A TurboHDD felgyorsítja a sebességet és a hatékonyságot

Exponenciálisan gyorsabb, mint az USB 2.0, mivel a HM800 integrálja a TurboHDD-t, egyedi profilokat és algoritmusokat alkalmaz az adatcsere és a rendszer erőforrásai alapján történő adatsebesség felgyorsítására. A felhasználók gyorsíthatják az adatátvitelt, időt takaríthatnak meg, így a tartalmak gyorsan és minimális várakozással válnak elérhetővé.

Egygombos biztonsági mentés és AES titkosítás

A HM800 rendelkezik egygombos biztonsági mentés funkcióval, amely automatikusan megnyitja és szinkronizálja a fájlokat, így értékes tartalmainkat biztonságosan tárolhatjuk. Az AES 256 bites titkosítás védi a letárolt adatokat a feltörés ellen.

Tags: ,