A THERMALTAKE BEMUTATJA A TOUGHPOWER PF1/GF1 ARGB TÁPEGYSÉGEKET

admin

Legyen látványos világítás a moddban!

2019. június 4., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bemutatta az új Toughpower PF1 ARGB Platinum és a Toughpower GF1 ARGB Gold sorozatú teljesen moduláris 80 PLUS minősítésű (Platinum és Gold hatékonyságú) tápegységeket. Az új termékcsalád még jobban kiemeli a prémium komponenseket, amelyek szabadalmaztatott 16,8 millió színű Riing Duo 14 RGB ventilátort alkalmazzák és 7 megvilágítási mód közül választhatunk (áramlás, spirál, hullám, szívritmus, teljes világítás, spektrum és LED kikapcsolva) az RGB gomb megnyomásával és a beépített memória funkció által. Mindkét termék kompatibilis az RGB támogatással rendelkező alaplaplapokkal és 10 éves garanciával rendelkeznek.

A Toughpower PF1 ARGB Platinum sorozat szabadalmaztatott 16,8 millió színű Riing Duo 14 RGB ventilátorral rendelkezik, mely hidraulikus csapágyat kapott, a csendes és stabil működés érdekében. Az aprólékosan kidolgozott ARGB oldalpanel a különböző szögekből is tökéletesen látszódik. A PF1 ARGB sorozat mellett a Toughpower GF1 ARGB Gold sorozatot vezérelhető RGB Riing Duo 14 ventilátorral és RGB szinkronizálással érkezik, valamint kompatibilis az 5V RGB alaplapokkal. A két teljesen moduláris tápegység Smart Zero ventilátorral van felszerelve, így minimálisra csökkentve a nemkívánatos zajt és 100%-ban japán gyártású kondenzátorokat használ a megbízhatóság érdekében. A PSU feszültségszabályzása ± 2%-ra van beállítva a főbb ágakon, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa. A lapos kábelek miatt egyszerűbb a kábelek elrendezése, így a légáramlás is jobb lesz. Mindkét ARGB tápegység esztétikus és hihetetlenül csendes a különböző házakban való elhelyezésük esetén is.

Thermaltake Toughpower PF1/GF1 ARGB sorozat jellemzői:

Bármely szögből látszódik

A beépített Riing Duo 14 RGB ventilátor 18 db vezérelhető LED-del ellátott kettős gyűrűvel rendelkezik, ami nemcsak nagy fényerőt biztosít, hanem 16,8 millió szín általi tesreszabást is lehetővé teszi. Továbbá, egyedülálló látványos oldalsó panel kialakítással rendelkezik, amely mindkét oldalon kiváló megvilágítást eredményez.

Szinkronizálhatóság az alaplap ARGB szoftverével

A Toughpower PF1/GF1 ARGB sorozat támogatja az ASUS, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock alaplapokkal történő színkrinozálást az 5V-os vezérelhető RGB fejegységek segítségével. A felhasználók közvetlenül ellenőrizhetik a fényhatásokat a márka által kiadott szoftverekkel anélkül, hogy bármilyen extra világítási szoftvert vagy vezérlőt telepítenének gépükre.

Riing Duo 14 RGB ventilátor különböző színhatásokkal

A Riing Duo 14 RGB ventilátor lapátjait úgy tervezték, hogy azok magas légnyomást állítsanak elő; a több lapáttal a légirány is jobban szabályozható a lenyűgöző hűtési teljesítmény érdekében. Az előre telepített LED-ek 7 különböző módon képesek megvilágítani a ventilátort.

Ultra-csendes Smart Zero ventilátor

A Smart Zero ventilátor nulla zajt ad ki, amikor a ventilátor 20%-nál kisebb terhelésen üzemel. A ventilátor akkor fog működésbe lépni, ha a leadandó feszültség 20%-nál nagyobbra nő. Ennek a funkciónak a kikapcsolását azok számára ajánljuk, akik a ventilátort folyamatosan szeretnék működtetni.

< 30 mV-nál alacsonyabb zaj

A kiváló minőségű tápellátás biztosítása érdekében az összes hullámhossz alacsonyabb, mint 30 mV a + 12V, + 5V vagy + 3,3V-os, 0% és 100% közötti terhelhetőség érdekében. Az alacsony zajcsillapítás miatt a teljesítmény-kritikus komponensek, például a csúcsminőségű grafikus kártyák megbízhatóan működnek hosszabb ideig.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás <± 2%

A Toughpower PF1/GF1 ARGB sorozat pontos feszültségszabályozása még precízebb, mint az Intel által előírt ±5% a fő ágakon és ±10% a 12V-os ágak esetében.

Kiváló minőségű japán kondenzátorok

A teljes mértékben kiváló minőségű japán gyártású kondenzátorok akár 105 °C-ig is működhetnek, amelyek nagymértékben javítják a tartósságot, valamint a legnagyobb stabilitást és megbízhatóságot garantálják.

Tags: