A FORRADALOM FOLYTATÓDIK A COMPUTEX 2019-EN, AZ ASROCK BEMUTATJA LEGÚJABB ALAPLAPJAIT, GRAFIKUS KÁRTYÁIT ÉS MINIPC-IT

admin

2019. május 30., Tajpej, Tajvan – A vezető globális alaplap, grafikus kártya és mini-PC gyártó, az ASRock büszkén bemutatja a legújabb PC-termékeket, amelyek magukban foglalják az alaplapokat, a kisformátumú PC-t és a grafikus kártyákat a COMPUTEX Tajpej 2019-en. Az ASRock várja a látogatókat a Tajpej Nangang Kiállítási Központ 1. termében 2019. május 28-tól június 1-jéig Tajvanon, ahol személyesen megismerhetik vezető termékeinket és technológiáinkat.

Új AMD X570 chipset-tel ellátott alaplapok

Az ASRock bemutatja a forradalmian új AMD X570 chipseten alapuló legújabb alkotását. Az új termék sok izgalmas funkcióval és új technológiával rendekezik, például a PCI Express® 4.0 szabvány támogatásával, amely szinte megduplázza a PCIe 3.0 átviteli sebességét, ez így akár elérheti a 16 GT/s-ot. Az új X570 alaplapok nemcsak a WiFi 6 (802.11ax) nagyteljesítményű vezeték nélküli hálózattal, jobb hűtési megoldásokkal rendelkeznek, hanem még szembetűnőbb mintázattal és RGB világítási effektekkel is, így teljes megoldást és technológiai áttörést biztosítanak az adatközpontok és a nagysebességű fogyasztói alkalmazások számára.

A COMPUTEX 2019 alatt az ASRock a Phison Electronics-szal közösen mutatja be a PCI Express 4.0 hihetetlen sebességét a legújabb PCIe 4.0 x4 NVMe M.2 SSD megoldással. Mivel ezt az új szabvány az összes X570 alaplap sorozat támogatja, a PCI Express 4.0 tárolóeszközök hamarosan minden teljesítmény iránt elkötelezett fanatikus gépében ott lesz.

„Örömmel mutatjuk be az AMD X570 chipsettel rendelkező alaplapot a COMPUTEX 2019-en, amely felgyorsítja a PCI Express sebességét, hogy a gyorsabb PCI Express sávszélességet igénylő nagyteljesítményű számítási teljesítményt is kezelje” – mondta Chris Lee, az ASRock alaplap és játék perifériák üzletágának vezérigazgatója. „A Phisonnal való együttműködés megmutatja a hihetetlen adatátviteli sebességet az ASRock X570 sorozatú alaplap és a Phison PCIe Gen4x4 NVMe SSD segítségével, így azok megfelelnek a PC-rajongók a legkülönfélébb igényeinek.”

„Örülünk, hogy hozzájárulhatunk az AMD PCIe 4.0 ökoszisztémájához. Az AMD vezetői, a Ryzen™, az X570 chipset-ek és a Gen4 által támogatott alaplap gyártókkal a Phison a saját PCIe Gen4x4 NVMe PS5016-E16 SSD megoldását vezeti be a piacra, amely a világ első, megfizethető PCIe 4.0 platformja” – mondta KS Pua, a PHISON elnök-vezérigazgatója. „A stratégiai szövetségek révén az ökoszisztéma-partnerek integrálhatják az olyan új növekvő felhasználási területeket, amelyek a nagyteljesítményű számítástechnika előnyeit élvezhetik, mint például az 5G-szolgáltatások és a 8K-s HD-tartalmak, így megnyitva az új technológiai korszakot.”

Az új Phantom Gaming és Taichi grafikus kártyák

A grafikus kártyákat tekintetében, az ASRock is tele van újdonságokkal: az ASRock bemutatja a vadonatúj 2019-es grafikus kártyákat, beleértve a jelenlegi Phantom Gaming sorozatot és az első Taichi sorozatot. Az új Phantom Gaming U Radeon™ RX 590 8G OC grafikus kártya a világ első AMD Radeon-RX 590 grafikus kártyája ARGB LED-ekkel felszerelve. Az ASRock ARGB/RGB LED alaplapjai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját egyedi világítási rendszert építhessenek. Az AMD Radeon VII grafikus kártyával, valamint a Radeon RX Vega és a Radeon RX 500 sorozat termékeivel, a Phantom Gaming U egy olyan új megoldást nyújtó grafikus kártyát alkotott meg, amely megfelelő minden ügyfél igényeinek kielégítésére.

A világ első Thunderbolt™ 3 csatlakozású grafikus kártyája

Az ASRock bemutatja a világ első Thin Mini-ITX formátumú – az RX570TM-ITX/TBT grafikus kártyát, amely az AMD Radeon™ RX570 grafikus kártyához illeszkedik és támogatja az Intel® Thunderbolt ™ 3 technológiát.

Az RX570TM-ITX/TBT grafikus kártya nemcsak az első grafikus kártya Thunderbolt™ 3 C-típusú interfésszel, amely támogatja a 40 GB/s átviteli sebességet és a közvetlen tápot, hanem 4 USB 3.1 Gen1 portot, Gigabit Ethernetet és SATA 6 Gb/s interfészt is tartalmaz. Az RX570TM-ITX/TBT grafikus kártya a Thin Mini-ITX koncepcióján alapul. Ezzel a grafikus kártyával az All-in-One PC-gyártók kevesebb erőfeszítéssel fejleszthetik saját Thunderbolt monitoraikat a 3D-s teljesítmény és a töltés mellett. Ezenkívül egy mini ITX házba is beszerelhető. A Thunderbolt™ 3 C-típusú interfészen keresztül egy notebook csatlakoztatásával segít a notebook 3D-s számítási teljesítményének növelésében és a notebook egyidejű töltésében.

Kiállítás időpontja:

– Május 28 és 31 között: 9:30 órától 17:30-ig
– Június 1-jén: 9:00 óratól 16:00-ig
– Helyszím: Tajpej Nangang Kiállítási Központ, 1. terem (No.1, Jingmao 2nd Rd., Nangang District, Taipei City 11568, Taiwan)
– Stand: L0410

Tags: