A QNAP LINUX STATION TÁMOGATJA AZ UBUNTU 18.04 LTS-T A VADONATÚJ DESKTOP GNOME GUI-VAL ÉS AZ ÁTFOGÓ SZOFTVER KÖZPONTTAL

admin

2019. április 16., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. bejelentette, hogy a Linux Station teljesen integrálja az Ubuntu® 18.04 LTS-t, így a felhasználók élvezhetik a vadonatúj GNOME GUI asztalt, amely nagyobb biztonságot és könnyen telepíthető alkalmazásokat kínál (beleértve a LibreOffice 6.0, Inkscape és multimédiás alkalmazásokat is).

A Linux Station az Ubuntu több verziójának egy kattintással történő telepítését biztosítja és egy egyszerűsített NAS és Ubuntu PC élményt nyújt a HDMI-vel felszerelt QNAP NAS billentyűzettel és egérrel történő használatakor. A Linux Station támogatja a távoli asztali kapcsolatot audió kimenettel. Mivel a QNAP elkötelezett a nyílt forráskódú szoftverek használata terén a jobb felhasználói élmény érdekében, a Linux Station támogatja az Ubuntu Kylin – az Ubuntu hivatalos kínai változatát is.

„A QNAP kizárólag az Ubuntu-t használja a NAS-alkalmazásokba, hogy a felhasználók több előnnyel rendelkezzenek a QTS és az Ubuntu applikációk használata során” – mondta Judy Chen, a QNAP termékmenedzsere, aki hozzátette, hogy „A Linux Station egyre változatosabb alkalmazásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szabadon használhassák a platformokon keresztüli, nyílt forráskódú szoftvereket, mint például a multimédiás alkalmazásokat és az Inkscape-t.”

Linux Station: használd a QNAP NAS-t Ubuntu PC-ként:

https://live.qnap.com/en/ video/show/3547

Tags: , ,