AZ ASROCK BŐVÍTI A STEEL LEGEND SOROZATOT AZ ÚJ Z390 ALAPLAPPAL

admin

2019. április 12., Tajpej, Tajvan – Az ASRock Steel Legend alaplapjainak óriási sikerére építve, az ASRock örömmel jelenti be, hogy bővíti az új Z390 Steel Legend termékcsaládot. A bevált Steel Legend tervezési filozófiája alapján a Z390 leginkább az igényes funkciókat kínálja, kihasználva az anyagok, alkatrészek és technológiák széles skáláját a stabil és megbízható teljesítmény biztosítása érdekében.

A hűtés és a használhatóság a Z390 Steel Legend tervezési folyamatának fókuszpontjai voltak. A Z390 formázott PCB kialakítása nemcsak impozáns, hanem könnyebb hozzáférést biztosít a SATA portokhoz. A nagyméretű és kiváló XXL alumíniumötvözet hűtőbordák növeli    k a stabilitást és a túlhúzást. Két teljes lefedettségű M.2 SSD hűtőborda hatékonyan eloszlatja a hőt annak érdekében, hogy a nagysebességű meghajtók mindig a lehető legjobban működjenek.

A Premium 60A Power Chokes és a Nichicon 12K Black Caps azt jelenti, hogy a Z390 Steel Legend nemcsak sziklaszilárd marad függetlenül a feladattól, hanem a rendszer stabilitását is megőrzi túlhúzás közben – a teljesítmény megőrzése vagy a professzionális tartalom készítése érdekében.

A lenyűgöző esztétika a Z390 Steel Legend témája.

A nagyszerű RGB világítás egyre népszerűbb módja a számítógép személyre szabásának. A Z390 Steel Legend segítségével testreszabhatja a PC-t a Polychrome SYNC teljes színű RGB LED-es világításával, amely mind a 3-pólusú vezérelhető RGB-modulokat, mind a hagyományos 4-pólusú RGB LED-modulokat támogatja, így lehetővé teszik a felhasználók számára az RGB csíkok közvetlen csatlakoztatását az alaplaphoz és szinkronizálhatóvá válik a világítási rendszer a mellékelt alkalmazásnak köszönhetően. Ne aggódj, ha az RGB LED csíkok felrakása nem a te asztalod, a Z390 Steel Legend már beépített fluoreszkáló RGB világítással és részletes PCB nyomtatási formátummal rendelkezik a matt fekete PCB-n a mainstream felhasználók, játékosok és szakemberek számára, akik úgy döntenek, hogy stílusosan dolgoznak és játszanak.

Az ASRock hosszú utat járt be az optimális stabilitás és teljesítmény biztosítása érdekében, miközben megtartotta az Steel Legend sorozat szellemi filozófiáját. A Z390 Steel Legend készen áll bármire – függetlenül attól, hogy teljesítmény-rajongóról, játékosról vagy profi videószerkesztőről van szó.

További információ a Z390 Steel Legend alaplapról: 

https://www.asrock.com/mb/ Intel/Z390%20Steel%20Legend/

Tags: , ,