Az ADATA bejelenti együttműködését az Infinity Esport Bárral

admin

2019. március 29., Budapest, Magyarország – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM-modulok, a NAND Flash termékek és a mobilkiegészítők vezető gyártója, valamint az Infinity Esport Bár örömmel jelentik be együttműködésüket, hogy közös erővel fejlesszék a gamereknek nyújtott szolgáltatások piacát. Az Adata által gyártott, kifejezetten a gamereknek készült XPG termékvonal SSD-ivel, egereivel és egérpadjaival, valamint a gaming fejhallgatókkal az Infinity Esport Bár a legújabb technológiát kapta meg, mellyel nemcsak a gépeken futtatható játékokok mennyisége nőtt jelentősen, hanem azok élvezete is magasabb szintet képvisel az új perifériáknak köszönhetően. Az XPG SU950 SSD a piac egyik leggyorsabb adattárolója. Az XPG EMIX H20 gaming fejhallgató az Infarex M10 egérrel és R10 egérpaddal, valamint az Infarex K20 mechanikus billentyűzettel kombinálva a professzionális játékosok igényeit is kielégítik.

Varga Péter, az Adata Technology magyar piacért felelős kereskedelmi menedzsere, az együttműködést így kommentálta: „Az Adata először jelent meg a magyar piacon támogatóként. Örömünkre szolgál, hogy a gamerek a mi termékeinket használják. Biztos vagyok benne, hogy elégedettek lesznek a teljesítményükkel.

Baka Béla az Infinity Esport Bár tulajdonosa a következőket nyilatkozta: „Kifejezetten örömünkre szolgál ez a megállapodás, hiszen az Adata termékeit már korábban is előnyben részesítettük teljesítményüknek és kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően. Kíváncsian várjuk, hogy az eSport bárba látogató gamereinknek milyen benyomásuk lesz az új XPG termékekről.”

Az Infinity Esport Bár az 1084 Budapest, Német u. 2. alatt található.

Tags: ,