A NAS GYÁRTÓK MIÉRT HASZNÁLNAK TÖBB SSD-T?

admin

A Seagate folyamatosan figyelemmel kíséri a NAS piacon zajló tendenciákat, és most a NAS megoldások jelentős növekedését látják a kis- és középvállalkozásoknál. Ezt a megnövekedett felhasználást a NAS által nyújtott alapvető előnyök jelentik.

 A Seagate szorosan együttműködik a vezető NAS-gyártókkal, és az üzleti ügyfelek növekvő keresletére összpontosít a nagyobb teljesítmény érdekében. A nagyobb tárolási teljesítmény iránti igény kielégítésének kulcsa az SSD-k szélesebb körű használata. A QNAP SSD használata NAS termékeiben, közel 30%, az üzleti ügyfelek 20% -a, a fogyasztók esetében pedig 10%.

A növekvő SSD-használat egyik központi tényezője az SSD és a gyorsabb Ethernet-kapcsolat közötti szinergia: Mivel a 10 Gigabit Ethernet (10GbE) hardver megfizethetőbbé és új 25GbE- is elérhető, az üzleti NAS-ügyfelek teljes mértékben ki tudják használni a hálózatot.

Miért van szükség a NAS-ra ahhoz, hogy a kis- és középvállalkozások növekedjenek

Digitális univerzumunk kétévente megduplázódik. 2020-ra a digitális bitek a világegyetemben lévő csillagok számával versenyeznek. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az adatokat rögzítsük, elemezzük és archiváljuk – bárhol és bármikor.

A hálózati csatolt tároló (NAS) ideális megoldás az olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyek a jövőbeni adattárolási kihívásoknak meg akarnak felelni. A NAS egy szerver alapú tárolórendszer, amely lehetővé teszi a fájlok megosztását több felhasználó között. Ez egy független hálózati eszköz saját IP-címmel, és olyan alkalmazásokat tartalmaz, mint a biztonsági mentés és helyreállítás, virtualizáció, felhőtárolás és multimédia.

A QNAP vezérigazgatója, Meiji Chang azt mondta: „A QNAP évek óta együttműködik a Seagatetel a termék- és technológiai fejlesztések terén, azért, hogy a legjobb merevlemezeket hozzák létre a NAS-felhasználók számára. Hisszük, hogy a Seagate új IronWolf családja biztosítja a teljesítményt, a megbízhatóságot és a kapacitást, amely a virtualizáció, a nagyfelbontású média munkafolyamatok és a QNAP NAS által vezérelt nagy mennyiségű adatok megbízható tárolásához szükséges. „

Szüksége van SSD-kre a NAS-hoz? A megfelelő meghajtó a megfelelő alkalmazáshoz

Minden meghajtó meglehetősen hasonlónak tűnhet, de ne tévessze meg. Az asztali számítógépekhez tervezett meghajtók telepítése a NAS-optimalizált merevlemezek és az SSD-k helyett néhány olyan meglepő hátrányt jelent, amely káros lehet az üzleti adatokra, ami megakadályozza a rövid távú költségmegtakarítást.

Miközben egy új NAS-telepítését tervezi, ismerkedjen meg a Seagate NAS-ba szánt Ironwolf merevlemez családjával.

Seagate merevlemezek elérhetők az ASBIS Magyarorzág partnerein keresztül.