Az ADATA XPG SPECTRIX D80 elnyerte az iF Design Award díjat 2019-ben

fid

 – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy az XPG SPECTRIX D80 DDR4 memóriamodul a kiváló tervezése miatt elnyerte az iF Design Award díjat 2019-ben.

Innovatív hibrid folyadék-levegő hűtés

A SPECTRIX D80 felső részén egy folyadékhűtőcső található, amelybe alacsony forráspontú hűtőfolyadékot töltve oszlatja el a hőt. Egy alumínium hűtőbordával és a PCB-n található hővezető anyag segítségével biztosítja a hibrid hűtést. Az ADATA először a folyadékhűtésű prototípust („Jellyfish”) mutatta be a CES-en 2018-ban, ami Las Vegasban került megrendezésre. Az XPG SPECTRIX D80 a kereskedelemben kapható memóriamodulok koncepciójának megvalósulása.

Vezérelhető RGB világítás

A vezérelhető RGB megvilágítással felszerelt folyadékhűtő nemcsak funkcionálisan, hanem vizuálisan is lenyűgöző látványt nyújt. A felhasználók testre szabhatják a fényhatásokat a minták, pulzusszám, világítás intenzitásának állíthatóságával. A világítás vezérlése az XPG RGB Sync alkalmazással intuitív, de egy már meglévő RGB világítást szabályozó szoftver segítségével is történhet, melyet a főbb alaplap-gyártók adtak ki.

Túlhúzási teljesítmény, kiváló megbízhatóság

A SPECTRIX D80 lelkes játékosoknak, DIY rajongóknak és az overclockereknek készült, széles frekvenciatartományt kínál 2666 és 4133MHz között. Továbbá, az előre konfigurált Intel® XMP (Extreme Memory Profile) 2.0 profilok lehetővé teszik a gyors túlhúzást, megszüntetve az egyes paraméterek beállításának szükségességét a BIOS-ban. A megnövelt megbízhatóság érdekében a modul kiváló minőségű chip-eket használ, melyek kiválasztása szigorú eljárás során történik meg, így garantálva a kiváló stabilitást nagy sebességgel túlterhelés esetén is. Az év elején a SPECTRIX D80-t 5584 MT/s-ra húzták, amivel új sebességrekordot állítottak fel.

Az iF Design Award díjról

Az iF Design Award a világ legrégebbi független tervezői szervezete, a Hannover-i iF International Forum Design GmbH szervezi. 2019-ben a 67 tagból álló zsűri, amely 20 ország független szakértőiből állt, több mint 6375 pályázatot vizsgált meg 52 országból, akik a minőségi pecsétet kapták.

Tags: