A SEAGATE EMELI A TÉTET AZ ÚJ TÁROLÓMEGOLDÁSAIVAL AMI ILLESZKEDIK BÁRMILYEN DIGITÁLIS MEGOLDÁSHOZ

admin

2019. január 9., Cupertino, Egyesült Államok – A Seagate Technology plc Seagate Technology plc (NASDAQ: STX), a Seagate Technology a világ vezető vállalata adattárolási megoldások területén, bejelentette új merevlemez meghajtó kínálatát a CES-en. Legyen szó játékosokról, Instagram gurukról vagy kreatív szakemberekről a Seagate olyan adattárolási megoldásokat mutatott be, mellyel megkönnyíti minden digitális területen dolgozó ember munkáját.

Napjainkban egy felhasználónak nagyon sok lehetősége van arra, hogy adatokat tároljon, illetve megosszon. A Seagate által szponzorált IDC tanulmány szerint jelenleg 5 milliárd ember dolgozik naponta digitális adatokkal. Ez a szám 2025-re már 6 milliárdra nő. A 6 milliárd embernek 18 másodpercenként fog egy digitális adatot létrehozni, ami 175 zettabájt adatmennyiséget jelent. Ilyen adatmennyiség mellett természetesen a felhasználóknak megbízható módszerekre van szüksége az adataik kezelésére és védelmére egyaránt. A Seagate elkötelezett híve annak, hogy a felhasználókat kiszolgálja és ezért a legmodernebb megoldásokat vonultatja fel, többek között LaCie® Mobile Drive, a LaCie Mobile SSD, a Seagate Backup Plus HDDs, a FireCuda® 510 és a BarraCuda® 510 belső SSD-ket, valamint az IronWolf® 110 NAS SSD-t melyek minden lehetséges területen kiszolgálják a felhasználók igényeit.

„A mai digitális világ globálisan befolyásolja a fogyasztókat és a vállalatokat. A vállalatok egyre nagyobb mértékben digitalizálódnak és ez egyre több valós idejű adatkapcsolatot hoznak létre. Ezekkel a változásokkal egyidejűleg magasabbak az elvárások az adatok kezelésével kapcsolatban is”

nyilatkozta Jeff Fochtman a Seagate marketingért felelős alelnöke.

A Seagate több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az adattárolás területén és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ügyfeleit is felkészítse az új korszakra. Az új adattárolási megoldások lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy hatékonyan tudják az adataikat kezelni, akár videóról, fényképről vagy akár dokumentumokról legyen szó.

A Seagate új tárolási megoldása segíti a fogyasztókat az adatok tárolásában és az adattárolási igények kezelésében.

A stílusos adattárolás ikonja

A Seagate prémium márkája a LaCie továbbra is ikonikus megoldást kínál minden felhasználó számára. Legyen szó akár mindennapos munkáról, vagy naponta többszöri adatmentésről a LaCie mobil drive ezt az igény is kielégíti akár 5 TB tárhelykapacitással ötvözve. Ha inkább a sebesség a fő szempont akkor a tökéletes választás a LaCie mobile SSD mely 2 TB tárhelykapacitást nyújt akár 540 MB/s adatátviteli sebességgel. Legyen szó bármilyen munkáról, akár utómunkálatokról vagy akár 4K videó szerkesztésről a LaCie meghajtói segítenek időben befejezni minden elkezdett projektet. Mindkét meghajtó egyedülálló, szemet gyönyörködtető megjelenéssel rendelkezik tökéletes kiegészítő lehet akár egy Apple MacBook mellé is. A meghajtó extra szolgáltatásként 1 hónapos hozzáférést biztosít az Adobe Creative Cloud szolgáltatásaihoz is. A LaCie Mobile Drive 2 éves korlátozott, míg a LaCie Mobile SSD 3 éves korlátozott garanciával és a Seagate Data Rescue szolgáltatáshoz való hozzáféréssel rendelkezik. Mindkét új meghajtó januárban lesz elérhető.

Meghajtód a kedvenc emlékeidhez

A mai világban szinte mindenki rendelkezik mobil eszközökkel, laptoppal és asztali számítógéppel. Pontosan emiatt sokan sokféleképp kapcsolódnak a digitális élethez, sok helyen tárolnak különböző adatokat, legyen szó akár fényképekről, filmekről, dokumentumokról. A Seagate Backup Plus külső adathordozó abban segít, hogy ezeket az állományokat mindig biztonságban tudhassuk. A Seagate Backup Plus meghajtók az a biztonságérzetet nyújtják amire szükségünk van a mindennapokban. A Backup Plus Ultra Touch exkluzív hatást nyújtanak és elhozzák otthonunkba a prémium minőséget. A Backup Plus Ultra Touch meghajtók 1 és 2 TB kapacitással rendelkeznek és olyan prémium funkciókkal, mint az automata biztonsági mentés funkció akár több különböző eszköz között mindezt hardveres titkosítással ötvözve. A Backup Plus Slim mely 1 és 2 TB kapacitással rendelkezik, a Backup Plus 4 és 5 TB kapacitással rendelkezik és alumínium házban kék, fekete és ezüstszínben elérhető. A Backup Plus modellek 2 hónapos ingyenes előfizetést biztosítanak az Adobe Creative Photography szolgáltatáshoz. A Backup Plus Ultra Touch februárban, míg a Backup Plus Slim és Portable márciusban lesz elérhető.

Gyors előny, játékosoknak

Az eSportok és az élő közvetítések korszakában a Seagate komolyan veszi a játékot és az ehhez szükséges sebességet. A FireCuda 510 M.2 PCIe NVMe SSD kimagasló teljesítményt nyújt mind írás mind az olvasás területén az akár 4K-s játékélmény érdekében. A 4K-s videófeldolgozás, magas IOPS lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyszerre több videófolyamot és -programot futtassanak – ami alapvető fontosságú a játékrögzítéshez és a streaminghez. Az ultra kicsi M.2 2280-as szabvány lehetővé teszi, hogy a FireCuda 510 bármilyen rendszer részese lehessen legyen akár szó asztali számítógépről, laptopról vagy akár egy mini pc-ről. Természetesen sebességre nemcsak a játékosoknak van szüksége, így a BarraCuda 510 M.2 NVMe SSD kiváló társa lehet azoknak, akik egyszerre több munkafolyamatot végeznek és így szintén szükségük van a kimagasló teljesítményre. Természetesen a BarraCuda 510 M.2 NVMe szintén ultra kis formátumú így bármilyen rendszer részese lehet legyen akár szó asztali számítógépről, laptopról vagy akár egy mini PC-ről. A márka szerelmeseinek nem kell sokat várnia hiszen a FireCuda 510 és a BarraCuda 510 a hozzá tartozó Seagate Sea Tools SSD GIU vezérlő 5 év garanciával már tavasszal elérhető lesz.

A világon először: SSD NAS-ok számára

A Seagate IronWolf 110 SATA SSD a világon először kifejezetten NAS-ok számára. Vállalati tartóssággal és megbízhatósággal 24/7 üzemidőre tervezve és akár 3,84 TB kapacitással. A Seagate DuraWrite technológia felgyorsítja az írási és olvasási folyamatokat és akár 7000 TBW életciklust biztosít a 3,84 TB kapacitású meghajtón. Egy NAS a mai világban elengedhetetlen mind az otthoni, mind a vállalati szféra számára. A legjobb teljesítmény és a kimagasló biztonság érdekében a Seagate IronWolf meghajtók 5 év garanciát és 2 éves adat-helyreállítási garanciát nyújtanak. Az IronWolf 110 januárban lesz elérhető.

További részletekért látogass el a Seagate Experience Zone-ban található „Level Up”-ra a CES 2019-es kiállításon a The Venetian hotel, 3. szintjén található, Lido Ballroom 3140-ben. Itt megismerheted a kreatív munkafolyamatokat, az intelligens otthoni technológiákat, a gaming, az edge computing és egyéb megoldásokat.

További részletekért látogass el az alábbi weboldalakra:

LaCie Mobile Drive

LaCie Mobile SSD

Backup Plus Ultra Touch, Backup Plus Slim, and Backup Plus Portable

FireCuda 510

BarraCuda 510

IronWolf 110

Seagate merevlemezek elérhetők az ASBIS Magyarorzág partnerein keresztül.