QNAP pillanatképek tanulmány: Differential backup megoldások a biztonsági mentés és a helyreállítási idő optimalizálása érdekében

fid

– A QNAP® Systems, Inc. (a továbbiakban: QNAP) vezető számítástechnikai, hálózati és tárolási megoldás szolgáltatója bemutatta a Pillanatképek tanulmányt, amely arra fókuszál, hogy a QNAP hogyan implementálja a pillanatképeket és az azokhoz kapcsolódó funkciókat a QTS-ben (a QNAP NAS operációs rendszer). A fehér könyv célja, hogy felhívja a figyelmet a katasztrófa-helyreállítási terv meglétére a kulcsfontosságú eszközök esetében, hogy segítsen a felhasználóknak az adatvesztés kockázatának enyhítésében a mai gyorsan változó digitális világban.

A QNAP évek óta támogatja az pillanatkép funkciót, és most gyakorlatilag minden QNAP NAS-sal készíthetünk pillanatképet a tárolt adatok védelmének érdekében, azokat átmozgathatjuk a különböző célállomásokra, hatékonyan felépíthetünk egy masszív katasztrófa-helyreállítási tervet, csökkentve az RPO-t (azaz mennyi adatvesztést engedünk meg) és RTO-t (mennyi idő alatt tudjuk helyreállítani a rendszert) .

„A pillanatképek használatával a katasztrófa-helyreállítási terv részeként a felhasználók egyensúlyt tudnak teremteni az adatbiztonság és a teljes birtoklási költség között.” – nyilatkozta Ripple Wu, a QNAP termékmenedzsere, hozzátéve, hogy „a felhasználók is megkapják az optimalizált RPO & RTO-t, az intuitív műveletek az egész szervezeten belül elérhetők.”

A QTS 4.3.5-től a pillanatképekhez kapcsolódó funkciók tovább javulnak, így teljes és biztonságosabb mentési megoldást nyújtanak. A felhasználók pillanatképeket készíthetnek lokálisan, átvihetik azokat egy másik NAS-ra, és helyreállíthatják a helyi vagy távoli másolatok alapján a helyi NAS-t közvetlenül. A replikált pillanatképek továbbiákban duplikálhatók egy harmadik NAS-ra, vagy külső eszközre exportálva, amely rugalmas katasztrófaelhárítást biztosít a fenyegetések széles skálája ellen.

Olvasd el a „Pillanatképek” tanulmányt https://view.publitas.com/qnap-1/snapshot_white_paper_qts_4_3_5/page/1

További információ a QNAP pillanatképekről itt: https://www.qnap.com/solution/snapshots/hu-hu/

A QNAP System, Inc.-ről

A Tajvanon található, tajpeji székhelyű QNAP Systems, Ic., élenjáró megoldásokat kínál a hálózati adattárolók (NAS) és felügyeleti megoldások terén, fő célkitűzésének pedig a használhatóságot, magas biztonságot és a rugalmasságot tekinti. A QNAP minőségi NAS termékeket kínál otthoni és üzleti felhasználóknak adattárolásra, mentésre és pillanatkép mentésre, virtualizációhoz, együttműködéshez, multimédiához és egyebekhez. A QNAP úgy gondolja, hogy a NAS sokkal több, mint egy „egyszerű adattároló”, számtalan NAS alapú fejlesztése van azért, hogy ösztönözze a felhasználókat a tárgyak internete, a mesterséges intelligencia és a gépi tanulási megoldások kifejlesztésére a QNAP NAS-on.

Tags: