A QNAP elindítja a kiterjesztett jótállási szolgáltatást, amely a felhasználók számára legfeljebb ötéves garanciális lefedettséget biztosít

fid

– A QNAP® Systems, Inc. (QNAP) ma bejelentette a QNAP kiterjesztett jótállási szolgáltatás (QEWS), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a garanciaidőt öt évre terjesszék ki a bővítési szolgáltatás megvásárlásával. A felhasználók kiterjesztett jótállási licenccsomagokat vásárolhatnak a QNAP forgalmazóktól és kiskereskedőktől, vagy közvetlenül megvásárolhatják a jótállás bővítmését a Kiterjesztett Jótállási Szolgáltatás rendszer segítségével.

„A QNAP elkötelezett a kiváló ügyfélszolgálat mellett, és a Kiterjesztett Jótállási Szolgáltatásunk lehetővé teszi az otthoni és az üzleti felhasználók számára, hogy gyorsan ellenőrizzék a meglévő jótállásukat, és hogy annak bővítését megvásárolhassák.” – nyilatkozta David Tsao, a QNAP termékmenedzsere.

A felhasználók a vásárlástól számított 60 napon belül regisztrálhatják a QNAP NAS-t, és automatikusan jogosultak a garancia kiterjesztés megvásárlására, amely maximálisan 5 évre terjeszti ki a lefedettséget.

Megjegyzés: A QNAP Kiterjesztett Jótállási Szolgáltatás nem érhető el a következő régiókban és országokban: Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Dél-Amerikában, Oroszországban, Indiában és Kínában.

Ellenőrizze a rendelkezésre álló jótállási terveket 
Tudj meg többet QNAP Kiterjesztett Jótállási Szolgáltatás feltételeiről

A QNAP System, Inc.-ről

A Tajvanon található, tajpeji székhelyű QNAP Systems, Ic., élenjáró megoldásokat kínál a hálózati adattárolók (NAS) és felügyeleti megoldások terén, fő célkitűzésének pedig a használhatóságot, magas biztonságot és a rugalmasságot tekinti. A QNAP minőségi NAS termékeket kínál otthoni és üzleti felhasználóknak adattárolásra, mentésre és pillanatkép mentésre, virtualizációhoz, együttműködéshez, multimédiához és egyebekhez. A QNAP úgy gondolja, hogy a NAS sokkal több, mint egy „egyszerű adattároló”, számtalan NAS alapú fejlesztése van azért, hogy ösztönözze a felhasználókat a tárgyak internete, a mesterséges intelligencia és a gépi tanulási megoldások kifejlesztésére a QNAP NAS-on.

Tags: