A NETGEAR INSIGHT PRO A LEGJOBB ÉRTÉKELÉST KAPTA

fid

A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR) a mai kis-és középvállalkozások (SMB-k) vezető hálózati termékek piacvezető szállítója, amely a Tolly Group által közzétett eredményeivel a hálózati menedzsment megoldások széleskörű teszteléséből történő következtetése alapján, a NETGEAR Insight Pro a legjobb telepítési architektúrát biztosítja a kisvállalatoknak, melyek több telephellyel rendelkeznek.
Sok vállalkozás ma már rendelkezik regionális irodákkal, amelyek számos helyen felügyelik a tevékenységeket. Ezek a vállalatok közé tartoznak a menedzselt szolgáltatók (MSP), a műholdas és a fiókirodák, a kiskereskedelem, a benzinkutak és a gyorséttermek, az egészségügyi ellátás és a regionális, illetve helyi kormányzati intézmények vagy az oktatás. Függetlenül attól, hogy milyen típusú üzleti tevékenységet folytatnak, ezek a vállalkozások mindegyike hálózati igényekkel rendelkezik. Mindannyian szeretik és igénylik a gyors, stabil kapcsolatot, a jó WiFi teljesítményt és a biztonságos hálózatot. Mivel kevés kisvállalkozó rendelkezik kitelepített IT-személyzettel, olyan távfelügyeleti rendszerre van szükségük, amely könnyen telepíthető és kezelhető. Ezek a vállalatok jellemzően a kihelyezett szolgáltatótól függenek hálózati menedzsmentjüket illetően.
„A NETGEAR bemutatta a széleskörűen alkalmazható switch-et, ami vezeték nélküli, VPN tűzfal és a NAS felügyeleti megoldásokat is kínál. Emellett menedzselhető a felhőből hozzáférési kulcsok vagy a rendszerhasználat magas költségei nélkül. A csapatom azonnal tudta, hogy ezzel átalakíthatjuk az ügyfelek menedzsmentjét és a kapcsolattartást.” – nyilatkozta Bill Albertson, a Badger Communications elnök-vezérigazgatója. „Ez nemcsak új üzleteket nyit meg a Badger Communications számára, hanem jobb IT-rendelkezésreállást és lefedettséget is kínál az Insight Pro végfelhasználóinak. Sokan azt gondolhatják, hogy a Cloud IT infrastruktúra ezen szintje meghaladja a költségvetési keretet és így elérhetetlenek, azonban ez nem így van. A NETGEAR új, Insight Pro felhőmenedzsment megoldása a partnerek számára igazi üzleti újítást jelent. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezt a lefedettségi szintet az ügyfélkörünknek biztosíthatjuk.”
A Tolly Group tesztjei alapján elmondható, hogy a NETGEAR Insight Pro az alternatívákkal szemben sokkal jobban működik és mind a végfelhasználók, mind a szolgáltatók számára a megfelelő megoldást jelent. A NETGEAR Insight Pro a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  1. Több helyszínnel rendelkező vállalkozások számára tervezett architektúra
  2. Josogsultásgokat megkülönböztető menedzsment és monitoring
  3. Egyszerű és rugalmas beállítás
  4. Rendkívül funkcionális cloud portál
  5. Teljeskörű menedzsment mobil alkalmazáson keresztül
  6. Nem szükséges külön mérnököt alkalmazni a helyszínen
  7. Támogatás az üzleti hálózati adattárolóhoz

A tanulmány számos NETGEAR Insight Pro funkciót is kiemel, többek között:

  1. Egy tökéletes out-of-box megoldás az MSP és az megosztott szervezetek számára az ügyfelek támogatása érdekében
  2. Különálló „tulajdonos” és „IT menedzser” szerepek meghatározása.
  3. A „cloud-portál és a mobilalkalmazások szintjén kínálja a menedzsment megoldást egyértelmű architektúrával „felülről lefelé irányítja” a kezelőt, melynek célja az egyes telephelyek egyszerű konfigurálása, megfigyelése és menedzselése anélkül, hogy további eszközökre lenne szükség minden webhelyen.”
  4. A „világos, tömör és egyszerű kezelési jelentés biztosítása” az Insight Pro alapvető eleme az üzleti tevékenység fenntartásának érdekében.
  5. Automatikus, proaktív értesítéseket és e-mailes visszaigazolást nyújt az eszközökre és hálózatokra vonatkozó módosításokról
  6. Széleskörű jelentéseket készít minden egyes üzleti szervezet számára, heti vagy havi ütemezéssel. A jelentés összefoglaló információkat tartalmaz, többek között: AP-k és switch-ek számáról, illetve az energiafelhasználásról. A többi gyártó nem biztosítja az automatikus vagy a helyspecifikus jelentéseket.
  7. A legnagyobb rugalmasságot biztosítja, amikor eszközöket csatlakoztatunk a hálózathoz
  8. Rendelkezik egy konzisztens és intuitív interfésszel mind a mobilalkalmazás, mind a felhőportál használatával, amely lehetővé teszi a lehető legrövidebb időn belül elvégezhető kábeles tesztek futtatását, Facebook befogadó portált, firmware-t és PoE ütemezést.

A teljes jelentés letölthető a Tolly.com webhelyről.
Az Insight Pro kiemeli a következőket:

  • Felhőalapú távoli hálózat és eszközkezelés MSP-k és VAR-k számára
  • Több ügyfelet kezelő fiókkezelés egyetlen beolvasási fiókban
  • Multi-Tenancy és Multi-User
  • Szerepek és jogok kezelése a felhasználók számára
  • Végfelhasználói szerepkör korlátozott nézetekkel
  • Központosított láthatóság és ellenőrzés több ügyfél és helyszín között

 Az Insight Pro globálisan elérhető a NETGEAR disztribútor hálózatán keresztül. Vásárlás után egy visszaigazoló email-en keresztül a rendszer ellenőrzi a vásárlást, majd megnyílik az Insight Pro, ahol létrehozhatja fiókját, illetve beállítja az ügyfélszervezeteit és eszközeit.
A jelenlegi Insight felhasználók az Insight Basic-ről vagy az Insight Premium-ról az Insight Pro-ra frissíthetnek. Ha rendelkezik az aktuális Insight Basic vagy Insight Premium előfizetéssel, a legjobb, ha a kifejezés lejáratáig megtartja azt. Az Insight lehetővé teszi számlaadatainak áttelepítését, beleértve az eszközbeállításokat és a konfigurációkat az Insight Pro programhoz. Az Insight Pro előfizetéseket az Ön értékesítési partnerénél kell megvásárolni, mivel az Insight Pro nem kerül közvetlenül értékesítésre. Az Insight Basic és az Insight Premium kivételével az Insight Pro előfizetéseket nem vásárolhatja meg a terméken belül.Az Insight Pro különféle előfizetői csomagokban érhető el, az eszközhitelek száma és az előfizetési feltételek időintervallum alapján. Az árazást a forgalmazó biztosítja. A mennyiségre és a időtartamra vonatkozó engedmények érvényesek.
További részletekért az Insight Pro-ról látogasson el a NETGEAR.com Insight viszonteladó oldalára. 

Tags: