Az ADATA bemutatja az XPG GAMMIX S11 Pro és az SX6000 Lite SSD-ket

fid

– Az ADATA® Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója ma két új gamer terméket jelentett be, az XPG GAMMIX S11 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-t és az SX6000 Lite PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-t, melyek továbbra is jól tükrözik a gyártó azon elképzelését, hogy olyan hardvereket kínáljon, amelyekkel segítenek a gamereknek kiamagasló játékteljesítményt elérni.

XPG GAMMIX S11 Pro – Villámgyors, kivételesen alacsony működési hőmérséklet

A fejlett 3D NAND Flash alkalmazásával az XPG GAMMIX S11 Pro SSD-k nagyobb tárolókapacitást kínálnak, akár 256GB-tól 1TB-ig, ugyanakkor nagyobb hatékonyságot, masszív megbízhatóságot és magas TBW-t (garanciaidőn belül elviselt teljes írásmennyiség) biztosítanak a felhasználóknak. Az extra gyors PCIe Gen3x4 interfésszel és az NVMe 1.3 támogatással, intelligens SLC gyorsítótárazással és DRAM gyorsítótár pufferrel, az SSD olvasási és írási sebessége akár 3500 / 3000MB/s-ot is elérheti, emellett 390K/380K IOPS véletlenszerű elérését is képes garantálni. Akár bootolás, játék, akár nagy fájlok átvitele, az S11 Pro SSD-k gyorsan és hatékonyan működik. Az SSD-k szintén támogatják az LDPC (alacsony denzitású paritásellenőrzés) hibajavító technológiát, hogy érzékeljék és javítsák a szélesebb körű adathibákat a pontosabb adatátvitel érdekében. Eközben az End-to-End Data Protection és a RAID Engine támogatás szavatolja az adatbiztonságot és javítja az átviteli stabilitást. Sőt, egy sportautó ihletésű hűtőbordát is kapott az S11 Pro SSD. Összehasonlítva a hűtőborda nélküli M.2 SSD-kkel, az S11 Pro SSD akár 10° C-kal is hűvösebb lehet, mely növeli a rendszer stabilitását.

XPG SX6000 Lite – Eljött az idő, hogy SATA-ról PCIe-re válts

A régi SATA SSD-eket lecserélő felhasználóknak nincs jobb választás az XPG SX6000 Lite PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-knél. Az NVMe 1.3 támogatással, 3D NAND Flash chipekkel és akár 1 TB kapacitással is elérhető, az SSD-k kiváló upgradelési lehetőség. A HMB (Host Memory Buffer) és az SLC Caching funkcióval akár 1800/1200MB/s olvasási és írási sebességet is elérhetünk, az akár 220K/200K IOPS mellett. Az GAMMIX S11 Pro SSD-khez hasonlóan, az SX6000 Lite SSD-k is LDPC (alacsony denzitású paritásellenőrzés) hibajavító technológiát is alkalmazzák a nagyobb megbízhatóságú adatátvitel és hosszabb élettartam érdekében. Az SX6000 Lite SSD-k ideálisak notebookok, kis méretű asztali számítógépek és még ultrabookok számára is.

Az XPG GAMMIX S11 Pro és SX6000 Lite SSD-k pontos elérhetősége régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacokon az elérhetőségéről és árakról, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz az www.adata.com, vagy www.xpg.com oldalakon.

Az XPG-ről

Az Xtreme Performance Gear (XPG) egy ADATA Technology márka, amely nagy teljesítményű PC hardvert kínál. Az XPG termékek megkülönböztetik magukat azáltal, hogy meghaladják a szigorú ADATA A+ tesztelési metódust, így biztosítják a legmagasabb szintű szabványokat a kiváló termékteljesítményt. Az XPG a játékosoknak, a rajongóknak és az overclockereknek rendkívüli élményt biztosít a legjobban minőség mellett. Az XPG termékekre a fejlett technikai és kifinomult tervezés jellemező, melyet világszerte számos díjjal ismernek el. Ezek közé tartozik a japán Good Design Awards és a Taiwan Excellence Gold Awards. Az ADATA XPG termékeit az overclockerek és a világhírű profi gamer csapatok is ismerik, akik a győzelem eléréséhez alapvető hardverként használják őket. További információért kérjük látogassa meg awww.adata.com weboldalra.

Tags: