Az ADATA bemutatja a HD680 és a HV320 külső merevlemezeket

fid

Tajpej, Tajvan – Az ADATA® Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND Flash termékek vezető gyártója bejelentette az ADATA HD680 és a HV320 merevlemezeket (HDD). A HD680 masszív védelmet nyújt és akár 2 TB kapacitást biztosít. A HV320 a hordozhatóságot és a stílust testesíti meg vékony formavilágával, valamint szálcsiszolt felületével, a kapacitása pedig elérheti az akár 5 TB-ot is.    
ADATA HD680 – Adatvédelem, biztonságAmikor adatokat viszünk magunkkal egy útra, rendkívül fontos külső HDD-vel védeni azokat az ütésektől, vízcseppektől, valamint a rablóktól. A HD680-at az USA katonai MIL-STD-810G 516.6 szabványának megfelelően tesztelték. Háromrétegű konstrukcióval rendelkezik, amely egy ütéscsillapító szilikon burkolatból, erős, leejtésének ellenálló héjból és egy rugalmas rögzítéssel ellátott merevlemezből áll. Ez a több rétegű felépítés lehetővé teszi, hogy ellenálljon az akár 1,22 méteres leejtésnek is. Mi több, a HD680 olyan ütésérzékelőkkel rendelkezik, amelyek LED-kijelzőn keresztül értesítenek bennünket a rázkódásról, valamint az AES 256 bites titkosítás támogatásával jelszóval védhetjük adatainkat. A HD680 három színben kapható – fekete, kék, sárga – és az oldalán körben megfelelő hely biztosított a leválasztható USB kábel tárolásához.


ADATA HV320 – Nagy tárolókapacitás, keskeny formatervezésNagy mennyiségű adat hordozása még soha nem volt ilyen egyszerű. Mindössze 10,7 mm[1] vastag a HV320, amely 1TB-os és 2TB-os változataival könnyedén elfér a zsebünkben. Előlapja elegáns, szálcsiszolt felületekkel rendelkezik, ami impozáns külsőt és kellemes tapintást eredményez. Fényes keretének köszönhetően a kifinomultság érzését kelti. A felhasználók három szín közül választhatnak – fekete, fehér, kék – személyiségüknek megfelelően. A HV320-nak is sok minden történik a belsejében. Egy 4K-s videónál sem kell a Gigabájtokat számolgatnunk. Tárolókapacitása elérheti az akár 5 TB-ot is, így kiválóan alkalmas nagyfelbontású tartalom tárolására. A HD680-hoz hasonlóan a HV320 is számtalan érzékelővel van felszerelve, valamint 256 bites AES titkosítás szavatolja az adatvédelmet.
A HD680 és a HV320 rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.  
[1] * 10,7 mm a HV320 1/2 TB-os változatainak vastagságára utal. A 4/5 TB-os változatok 19 mm-esek.  

Tags: