A Thermaltake bemutatja az új View 21 TG RGB Plus közepes méretű toronyházat és a View 71 TG RGB Plus nagyméretű toronyházat

fid

Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető prémium gaming tornyok gyártója bejelentette az új Thermaltake View 21 TG RGB Plus Edition közepes méretű toronyházat és a View 71 TG RGB Plus Edition nagyméretű toronyházat. Mindkét ház a TT Premium termékcsaládba tartozik, és szintén TT RGB Plus Ecosystem termékek. A TT RGB Plus Ecosystem egy intelligens világítási rendszer PC-k számára kifejlesztve, amely ötvözi a legfejlettebb külön vezérelhető LED-es megvilágítást a Thermaltake szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftverével, a Razer Chroma és az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatással.
A View 21 TG RGB Plus toronyház három darab 120 mm-es Pure Plus 12 RGB elülső ventilátorral és egy 120 mm-es Pure Plus 12 RGB hátsó ventilátorral rendelkezik, amely eltávolítható szűrőket tartalmaz, valamint egy teljes hosszúságú PSU fedél biztosítja a kiváló szellőzést. A toronyház kiváló kábelvezetést biztosít (maximálisan 50 mm szélességben), illetve támogatja a torony CPU hűtőt (maximális magassága 160 mm lehet) és dupla bővítőhely áll rendelkezésre VGA-k részére, amelyek akár 410 mm hosszúak is lehetnek HDD rack nélkül. Továbbá a View 21 egyszerre több 3,5″/2,5″ tárolóeszköz befogadására képes.
A View 71 TG RGB Plus toronyház három 120 mm-es Riing Plus 12 RGB elülső ventilátorral és egy 120 mm-es Riing Plus 12 RGB hátsó ventilátorral rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Hét merevlemez befogadására alkalmas, moduláris rack fejlett adattárolást is támogat, valamint ide szerelhetjük a folyadékhűtést is. Az elegánsan kialakított toronyház kihúzható oldalpanelekkel és négy darab 5 mm-es edzett üvegablakkal van ellátva, amelyek által teljesen betekintést nyerhetünk a DIY kézműves munkájába.
További információ a Thermaltake View 21 TG RGB Plus Mid-Tower Chassis-ről:  https://www.thermaltake.com/Chassis/Mid_Tower_/View/C_00003337/View_21_Tempered_Glass_RGB_Plus_Edition/design.htmTovábbi információ a Thermaltake View 71 TG RGB Plus Full Tower Chassis-ről:  https://www.thermaltake.com/Chassis/Full_Tower_/View/C_00003343/View_71_Tempered_Glass_RGB_Plus_Edition/design.htm

Tags: