A Thermaltake bemutatja az új Level 20 teljes toronyházat

fid

A Thermaltake a közelgő 20. évfordulóját az új Level 20 teljes méretű toronyház bejelentésével ünnepelte meg. A Thermaltake a design és a technológia terén új áttörést ért el az új Level 20 tervezésében. Az alumíniumból készült toronyházat az építészeti esztétika, a játékorientált formatervezés és az aerodinamikus triókamra-struktúra jellemzi, a még kiválóbb szellőzés és helymegosztás optimalizálása érdekében.
A három csuklós ajtó kiváló minőségű, 4 mm vastag, edzett üvegablakkal készült, amelyek tartósságot és ideális betekintést biztosítanak. A Level 20 a legújabb USB 3.1 C típusú portjai akár a 10 GB/s átviteli sebességet is elérhetik. Három beépített Riing Plus 14 RGB ventilátorral, két Lumi Plus LED csíkkal és egy Riing Plus digitális vezérlővel, valamint a TT RGB PLUS szoftverrel menedzselhetők. A felhasználók saját igényeik szerint szabályozhatják a ventilátor sebességét és a fényhatásokat, hogy létrehozhassák egyedülálló folyadékhűtéses játékrendszerüket. A legkorszerűbb PC hardverekkel, AIO és DIY folyadékhűtési megoldásokkal kompatibilis toronyház nem csak példa nélküli designt, hanem innovatív teljesítményt is kínál.
Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás
A Level 20 teljes toronyház 2018. augusztusában már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi hálózatán és forgalmazóinál. A Level 20 hároméves garanciával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogassa meg a Thermaltake weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.
Tags: