Az ADATA bemutatja a legfrissebb innovációit az IFA 2018 kiállításon

fid

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette, hogy a legújabb termékeit és megoldásait az IFA 2018 kiállításon fogja bemutatni Berlinben (Messe Berlin, IFA My Media, 17-es csarnok, 120-as stand). A megjelenő termékek között megtalálható lesz az ADATA legújabb XPG gaming hardvere, beleértve az RGB DDR4 memória modulokat, a PCIe SSD-ket és a tartozékokat. Ráadásul az új nagy kapacitású A1-es méretű microSDXC memóriakártya és a robusztus külső merevlemez-meghajtó (HDD) is elérhető lesz.
 „Örömmel várjuk, hogy az IFA 2018 kiállításon részt vegyünk és bemutassuk legújabb termékportfóliónkat, a gaming hardverektől a tárolási megoldásokig” – mondta Peter Wu, az ADATA európai műveletigazgatója. „Európa szívében található kulcsfontosságú fogyasztói elektronikai eseménynek köszönhetően az IFA lehetőséget ad arra, hogy megmutassuk, miért van vezető szerepünk a DRAM és a NAND flash termékek területén, illetve hogyan használjuk fel alapvető kompetenciáinkat jelenlétünk bővítésére az egyes régiókban, különösen a gaming és az eSport tekintetében.”
Lenyűgöző gaming teljesítmény és hangulat
Az XPG gaming termékcsaládjának vezető darabja a SPECTRIX D80 memóriamodul, a világ első RGB DDR4 memóriája hibrid folyadék-levegő hűtőrendszerrel. Olyan folyékony hűtőborda kombinációját alkalmazza, amely hermetikusan lezárt nem vezetőképes folyadékkal és alumínium hűtőbordával rendelkezik az optimális hőhűtés elérése érdekében. A folyadék hűtőborda teljesen megvilágított, programozható RGB rendszerrel lenyűgöző hangulatot képes teremteni, amit a játékosok és a DIY rajongók játék közben is élvezhetnek. A 4600 MHz-es sebességű SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriamodul is elérhető lesz. A memóriamodul támogatja az Intel® X299 és AMD AM4/Ryzen platformokat, valamint a sportos élénk RGB világítást, amely az XPG RGB Sync alkalmazással és számos más világításvezérlő szoftverrel testreszabható.
Egyéb megjelenő XPG gaming termékek közé tartozik az új fejhallgató és erősítő is, amely virtuális 7.1-es térhangzást biztosít, RGB játék billentyűzettel és egérrel rendelkezik. Számos nagysebességű PCIe SSD is megjelenik, beleértve az SX6000 Pro és a GAMMIX S5 SSD-ket is, amelyek a PC-rajongók számára életképes alternatívát kínálnak a SATA SSD-k részére, mivel ezek akár háromszor-négyszer gyorsabb sebességet biztosítanak.
Következő generációs média és alkalmazás élvezet
Az ADATA bemutatja az iparág vezető 512 GB-os microSDXC memóriakártyáját, amely kár 100/85 MB/s olvasási és írási sebességgel rendelkezik. Ez megfelel a Video Speed Class V30 és az Application Performance Class 1 (A1) követelményeknek, amelyek gyors videóátvitelt és gyors mobilalkalmazás-teljesítményt nyújtanak. Az óriási 512 GB teljesítménnyel kiválóan bővíthető a képek, videók, zeneszámok és más digitális média tárolására szánt kapacitás.
Külső merevlemez, amely ellenáll a nyomásnak
Az ADATA HD830 HDD egy robusztus, nagy kapacitású külső tárolóeszköz, amely maximális védelmet biztosít a felhasználók adatainak védelme érdekében és akár 5TB kapacitással is elérhető. Nem csak IP68 minősítésű – vízálló és porálló -, hanem olyan innovatív anyaghasználatot és szerkezeti kialakítást is kínál, amely akár 3000 kg nyomásnak is képes ellenállni. A HD680 katonai minőségű ütésállóságot biztosít, amely által a jelentős magasságból történő leejtést is elviseli.
Segítség a felhasználóknak az egész nap folyamán
Az ADATA powerbankjei és töltőit is bemutatja a standon, beleértve az iF Design díjnyertes D8000L powerbanket, beépített 200 lumenes LED zseblámpával, CV0525 autós töltővel, kényelmes, hosszú kábeles kialakítással, illetve a CU0480QC 5 USB töltővel és a CW0100, illetve a CW0050 Qi tanúsítvánnyal ellátott vezeték nélküli töltőpadokkal.
Tags: