A Seagate bemutatja a Nytro 1000 SATA SSD termékcsaládot egyedi DuraWrite technológiával

fid

A vállalati felhasználásra szánt Nytro termékek portfóliójának bővítéseként, a Seagate a mai napon bejelentette az új Nytro 1000 SATA SSD meghajtókat.
A Seagate Nytro 1000 SATA SSD sorozat (amely a Nytro 1351 és a Nytro 1551 SSD-ket is magában foglalja) rendkívül gyors, állandó teljesítményt biztosít az olvasásigényes munkaterhelésekhez. Ősszel világszerte elérhetővé válnak a Nytro SSD-k.
A Nytro SSD sorozat célja a vállalat felhő-infrastruktúra gerincének biztosítsa, amely ideális megoldást kínál az adatközpontok számára.
Az egyedülálló DuraWrite technológia csökkenti kumulált adatok mennyiségét
A Nytro SSD újdonságai között megtalálható a Seagate DuraWrite technológia, amely egyedülálló veszteségmentes adatcsökkentő technológia, tömöríti a Seagate által fejlesztett vezérlőn áramló adatok mennyiségét. Az SSD-ken belüli NAND flash memória érzékeny a felírt összesített adatmennyiségre; minél több adat íródik fel, annál rövidebb az SSD élettartama és csökken a teljesítménye.
A Seagate DuraWrite technológiája intelligens veszteségmentes tömörítési megoldásokat alkalmaz a meghajtón tárolt adatok mennyiségének csökkentése érdekében. Ez lehetővé teszi akár 3,5-szer nagyobb véletlenszerű írási teljesítményt, összehasonlítva a versenytársak megoldásaival, valamint nagyobb hatékonyságot és költségmegtakarítást is eredményez.
„Egyetlen más cég sem kínál ilyen típusú technológiát” – nyilatkozta Yev Koup, az SSD termék-marketing menedzsere, valamint hozzátette: „Kevesebb adat írása jobb SSD tartósságot és teljesítményt eredményez.”
Alkalmas a legigényesebb adatbázisokhoz és felhő környezetekhez
A Nytro SSD lenyűgöző sebességet kínál, 55.000 IOPS (bemeneti/kimeneti műveletek másodpercenként) véletlenszerű írási teljesítményével, így jól illeszkedik a legigényesebb adatbázisokhoz és felhő környezetekhez.
A Nytro 1000 SSD számos kapacitással elérhető, 240 GB-tól 3,84 TB-ig.
A Nytro SSD vonal támogatja a „skálázható kapacitást”, ami azt jelenti, hogy az adatközpontok kezelői rugalmasan tudják optimalizálni a meghajtót a teljesítményre vagy a kapacitásra. Emellett Seagate Secure™ adatvédelmi opcióval rendelkezik a biztonság érdekében.
Tags: