Az ADATA bemutatja új mobil kiegészítőit

fid

Tajpej, Tajvan – Az ADATA ma új mobil tartozékok széles választékát mutatta be a különböző mobil életstílusokhoz, beleértve a három az egyben és a kettő az egyben Lightning kábelt, az USB-C-Micro USB adaptert, USB-C-USB-A hubot és számos más szinkron- és töltőkábelt.
ADATA három az egyben Lightning adat- és töltőkábel
Az Apple MFi által hitelesített ADATA három az egyben Lightning töltőkábelt azoknak tervezték, akik utazásik során többféle eszközt használnak. A kábelnek cserélhető Lightning, Micro USB és USB-C csatlakozói vannak, így könnyedén töltheti és szinkronizálhatja az Apple, Micro USB és USB-C eszközöket. A kábel gyors és hatékony töltést biztosít akár 2,4 A-ig, erős, szintetikus anyagból készült fonott borítást kapott, amely megvédi a kábelt a sérülésektől és a tekeredéstől.
ADATA kettő az egyben adat- és töltőkábelek
Az ADATA kettő az egyben Lightning kábel ugyanazt a hatékony töltési, tartóssági és elektromágneses interferencia-megelőzési képességeket kínálja, mint a 3 az 1-ben testvére. Cserélhetők Lightning és Micro USB csatlakozókkal és 2 méter hosszúságú kábellel van bővítve, amely nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a rosszul hozzáférhető helyiségekben. Az ADATA 2-in-1 Micro USB / USB-C 2.0 és 2 az 1 USB-C / Micro USB 3.1 kábelek, amelyek hasonlóan cserélhető csatlakozókkal is rendelkeznek, így két kábellel több Android és más eszköztípust tölthet fel és szinkronizálhat útközben.
ADATA USB-C és Micro USB 2.0 Adapter
Az ADATA USB-C és Micro USB Adapter kompakt és praktikus eszköz otthon vagy akár az irodában. Függetlenül attól, hogy a felhasználók rendelkeznek-e USB-C játékkonzollal, okostelefonnal, energiagazdálkodási bankkal vagy a fentiek mindegyikével, élvezhetik kompatibilitás és rugalmasság előnyeit a Micro USB kábellel, illetve az USB-C eszközökkel.
ADATA USB-C és USB-A 3.1 hub
Egy másik hasznos eszköz, különösen az USB-C porttal rendelkező laptopok tulajdonosai számára az ADATA USB-C-USB-A 3.1 Hub. Az USB tápellátással épített hub a három USB-A porton keresztül képes több számítógépet csatlakoztatni és tölteni.
Az ADATA USB-C és USB-C 3.1 kábel
Az ADATA USB-C-USB-C 3.1 kábel segítségével a felhasználók élvezhetik az USB-C teljes előnyét. A beágyazott chipje 60W-os teljesítményt növel, és támogatja az USB 3.1 Gen 1 sebességet a gyors töltéshez és a nagy sávszélességhez a nagyfelbontású videók lejátszásához. Az eszközök között akár 5 Gbp/s között képes továbbítani az adatokat.
Extra hosszú 2 méteres kábelek
Az ADATA három új, extra hosszú 2 méteres adat- és töltőkábelt is bemutatott, amelyek jobb használhatóságot és rugalmasságot kínálnak ott is, ahol a konnektorok nem az ideális helyen vannak és azok nehezen hozzáférhetők. Ezek közé tartozik az ADATA 2M Lightning kábel, 2M mikro USB kábel és 2M USB-C 2.0M-2 kábel.
Tags: