Az ADATA számos új töltőt mutatott be

fid

Tajpej, Tajvan – az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND Flash termékek vezető gyártója, a mai napon bemutatta töltőit, melyeket a mobil életmódhoz terveztek. Az ADATA Charging Series új kiegészítői közé tartozik a CW0100 Qi tanúsítvánnyal ellátott vezeték nélküli pad, a CV0525 és CV0172 autós töltők és a CU0480QC töltőállomás.
CW0100 vezeték nélküli töltőpad – Gyors, vezeték nélküli töltés igazán vékony formában
Az ADATA CW0100 vezeték nélküli töltőpad akár 10W-os gyors töltést is támogat, amellyel kétszer gyorsabban töltheti fel a készülékét, mint a hagyományos 5W-os vezeték nélküli töltőkkel. Ez a töltési sebesség akár egy órával is csökkentheti a töltéshez szükséges időt. A CW0100 nem csak gyors, hanem okos is. A Qi esetében sokan panaszkodnak a fémes tárgyak, például érmék problémájára, amit ez az eszköz egyszerűen felismer. Ez a képesség biztosítja, hogy az áramkör a tárgyak észlelésekor megszünteti a töltést, és további biztonságot nyújt a véletlen túlmelegedés megelőzésére. A legmodernebb okostelefonokkal működik, beépített Qi vezeték nélküli töltési funkciókkal, beleértve az iPhone X, 8 és 8 Plus, valamint a Samsung S9 és S9 Plus készülékeket. A vezeték nélküli töltő a nagyszerű funkcionalitáson túl, mindössze 7,5 mm vékony és robusztus, valamint elegáns cink-ötvözet fém alapzattal rendelkezik. Világos LED visszajelzőivel egyértelműen mutatja a töltés állapotát.
CV0525 és CV0172 autós töltők – Az úton történő töltés még könnyebbé válik
Az ADATA új autós töltőit úgy tervezték, hogy könnyen és egyszerűen hozzáférhető legyen az útközbeni töltés. A CV0525 autós töltővel senki sem maradhat az út mentén. Összesen 5 USB portot, két elsődleges csatlakozót tartalmaz a vezető és az elöl utazók számára, valamint három, a hátsó ülésen lévő utasoknak kábellel bővíthető portot, így a vezetőnek és az utasoknak sem kell osztozniuk az USP portokon. A töltő támogatja a Quick Charge 3.0-ot, amely kb. 35 perc alatt képes feltölteni egy okostelefont 0%-ról 80%-ra. Az intelligens IC chip segítségével a töltő képes érzékelni, hogy hány készüléket csatlakoztatnak egy adott időpontban, hogy optimális töltést biztosítson minden eszköz számára, miközben megakadályozza a túlmelegedést. Alapkivitelben az ADATA a CV0172 autós töltőt két USB porttal is kínálja. A portok 2,4A kimenetet biztosítanak az eszközök gyors töltéséhez. A kompakt, 6 cm vastag kialakítás, amely jól illeszkedik az autó belsejéhez, fekete fényes kivitelben, az elegancia és kifinomultság jegyében készült. A biztonság érdekében a töltő túlfeszültség, túlárammal, túlmelegedé és rövidzárlat elleni védelemmel van ellátva.
CU0480QC töltőállomás – sokoldalú, több USB csatlakozással
Az ADATA CU0480QC töltőállomás garantálja a kényelmet, hogy számos USB eszközt egyszerre tölthessünk fel. Az öt USB porttal, köztük egy USB-A Quick Charge 3.0 porttal, három szabványos USB-A porttal és egy USB Type-C csatlakozással, több eszköz töltése is egyszerűen megvalósítható. A töltőállomás intelligens érzékelő rendszerrel rendelkezik, amely tudja, hogy hány eszközt csatlakoztattunk ár egy időpontban, így az összes eszközt optimálisan tölthetjük. Csúszásgátló bevonattal biztosítja, hogy a töltő stabilan a helyén maradjon a legkülönbözőbb felületen, valamint a LED fényeivel egyértelmű visszajelzést ad a töltés állapotáról.
Tags: