Miért van szükség a legjobb WiFi rendszerre egy nyereséges vállalkozáshoz?

fid

„Az internet nélkül nem lett volna Jack Ma, és így Alibaba vagy Taobao” – mondta maga a Jack. Nos, feltételezheted, hogy Jack Ma közvetetten azt tanácsolta, hogy ha komolyan gondolja, hogy üzleti tevékenységét jövedelmező vállalkozásba fordítja, fontos, hogy jobb WiFi rendszerbe fektess be. Már nem olyan korban élünk, ahol az élet fontos szükségletei csak az élelmiszerre, a vízre és a lakhatásra korlátozódnak. A modern világ azt jelenti, hogy egyre jobban érdeklődünk az oktatás, a kommunikáció és az internetes kapcsolattartási lehetőségek iránt.
Látta valaha azt a feliratot egy kávézóban, hogy: „Kávé és ingyenes Wi-Fi”?
A vállalkozások mintegy 62% -a rámutatott arra, hogy az ügyfelek több időt töltenek a létesítményen belül, illetve a boltban, ha WiFi hozzáférést kínálnak. Nem is beszélve arról, hogy az ügyfelek mintegy 50% -a több pénzt költ, ha rendelkezésre áll a WiFi.
Az vásárlók következő generációja
Az Y generáció tagjai hajlamosak arra, hogy megosszák életmódjukat, a selfie-ket és éppen, hogy mit esznek; az üzletembereknek állandóan kapcsolatban kell lenniük az irodával, az ügyfelekkel és értesülniük kell a piaci hírekről; néhányunk pedig csak frissíteni szeretné az alkalmazásaink hosszú listáját!
A 21. században már mindenkinek van okostelefonja, WiFi nélkül úgy érzi, hogy ő Bear Grylls, akinek túl kell élni egy sivatagban, ahol nincs élelem és víz. Az ügyfelek egyre nagyobb számban várják el a WiFi hozzáférést, amikor kávézót, teaházat, fagylaltozót, gyorséttermet vagy bármilyen helyet választanak.
A legjobb WiFi megoldás az Ön vállalkozása számára
A WiFi technológia forradalma nagy vihart kavart világszerte és szinte minden vállalkozás tulajdonosa, valószínűleg már elkezdett gondolkodni az ingyenes WiFi biztosításán az üzlethelyiségben.
A Nova MW6 egy mesh WiFi rendszer, amelyet kifejezetten a csatlakoztatott üzleti igények kielégítésére terveztek. Három olyan egységből áll, amely hatalmas, 550 négyzetméteres területet fed le, biztosítva, hogy a legeldugottabb helyeken is elérhető legyen a kapcsolat. A rendszer valójában nagyon egyszerűen telepíthető, és könnyen kezelhető az alkalmazásunkon keresztül (Tenda WiFi app).
Növekszik az üzlete? A WiFi lefedettsége egyszerűen növelhető úgy, hogy egy lépésben hozzáadjuk a hozzáférési pontokat.
Az MW6 rugalmasságot és szabadságot biztosít a felhasználó számára, amikor több hozzáférési pont hozzáadásával bővíti WiFi lefedettségét.
A MU-MIMO és a Beamforming +
A Beamforming+ egy igazán intelligens technológia. Segít a WiFi jel közvetlen elérésében ott, ahol éppen a felhasználó tartózkodik. A Tenda App segítségével támogatja a csatlakoztatott eszközökhöz való hozzáférést is. Mivel a Mu-MIMO technológia intelligens sávszélesség-elosztást biztosít, így amikor az egyik felhasználó a 4K-s videót néz az eszközén, valamint akik az internetet böngészik, semmilyen akadást sem fognak tapasztalni.
Az Instagram generáció szeret fényképeket készíteni menő ételeikről, selfie-ket tweetelni és bejelentkezni a Facebook-on barátaikkal kedvenc helyeikről. Ezáltal pedig ingyenes hirdetést biztosítanak az Ön vállalkozásának. A vállalkozás fejlesztése online lehetőségekkel és felhívásokkal, például a vendégek töltsenek fel a hely hashtag-jével egy képet és ezzel nyerhetnek egy ingyenes ebédet, miközben a WiFi hozzáférést cserébe biztosítja a cége, így tudatosan növelheti az új ügyfelek számát. Az vásárlók hűsége jelentősen nő, ha a legjobb élményt nyújtja számukra, beleértve a stabil WiFi-t is. Összességében a Nova MW6 a legjobb mesh WiFi rendszer a kisvállalkozások számára. Úgy tervezték, hogy egy egységes hálózathoz csatlakozó nagyszámú felhasználókat szolgáljon ki, anélkül, hogy hálózati kimaradás lenne, hozzájárulva egy kiváló internetes élményhez.
Tags: