AZ ARLO MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁVAL ÉS VIDEO ANALITIKÁVAL MÉG PONTOSABB INFORMÁCIÓKAT ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT ÉRTESÍTÉSEKET BIZTOSÍT

fid

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója bejelentette az Arlo® intelligens kamerák új előfizetéseit. A kiváló védelem érdekében az új Arlo Smart szolgáltatások intelligens algoritmusokat és analitikát alkalmaznak, részletes személyre szabást biztosítsanak az értesítések gyors továbbításához. Az új előfizetési opciók 60 napra bővítik a videofelvételek tárolását, és képesek figyelmeztetni a helyi segélyhívó számot a világon bárhol. Az új Arlo Smart előfizetések biztosítják, hogy a felhasználók csak a legfontosabb figyelmeztetéseket kapják meg. A fejlett algoritmusok segítségével az Arlo kamerák megtanulják megérteni, hogy mit látnak, csökkentve a hamis értesítések számát a normális mindennapi mozgást elemezve. Az olyan intelligens funkciók, mint a személy érzékelés és az aktív zónák lehetővé teszik, hogy meghatározzunk mozgási zónákat és személyre szabjuk a figyelmeztetéseket, miközben hamis értesítéseket kiszűrik, mint például a szomszéd macskája a kerítésen vagy a szélben lengedező fa. A Rich Notification funkcióval közvetlenül az okostelefon zárolt képernyőjén nézhetjük meg azt, amit az Arlo lát, így nincs szükség az alkalmazás indítására a videók és a figyelmeztető üzenetek megtekintéséhez.
Az Arlo Smart Premier és az Arlo Smart Elite előfizetések – többek között a személyfelismerés, az aktív zónák és a Rich Notification mellett – lehetővé teszik, hogy gyorsan kezelhessük a vészhelyzeteket bárhonnan. Először az intelligens otthoni biztonsági rendszerek esetében az új szolgáltatás tartalmazza a 112-es segélyhívó tárcsázását, így közvetlenül reagál egy vészhelyzetre. Nem számít, hogy hol vagyunk, a közvetlen hívással mindenfajta átirányítás nélkül érhetjük el az elsőszámú segítséget.
Az Arlo Smart Home HD biztonsági kamerák kiváló HD minőséget, kétirányú kommunikációt, élő streminget, ingyenes felhő tárhelyet, azonnali értesítéseket éss még sok más intelligens funkciót biztosítanak a felhasználóknak, hogy megfigyelhessük értékeinket házon belül, vagy kívül, nappal és éjjel egyaránt. Az Arlo Smart előfizetés minden Arlo kamerára elérhető, mindössze 2.99 USD-ért kameránként havonta, vagy 9.99 USD áron 10 kamera felett. A már meglévő Premier és Elite előfizetők szolgáltatásait automatikusan az Arlo Smart Premier és az Arlo Smart Elite előfizetésre frissülnek. Az új felhasználók egy hónapon keresztül ingyenesen próbálhatják ki az Arlo Smart Premier előfizetést.
Arlo Smart — 2.99 USD kameránként havonta
Az összes Arlo kamera Basic előfizetéssel rendelkezik, amely hozzáférést biztosít az elmúlt hét videó és hang felvételeihez, akár öt kamera esetében. Az Arlo Smart bevezetésével a felhasználók az intelligens funkciókhoz, mint például a személy azonosítást, az aktív zónák és a Rich Notification szolgáltatáshoz is hozzáférhetnek egy minimális összegért.
Arlo Smart Premier — 9.99 USD kameránként havonta
Az Arlo Smart Premier csomag az Arlo Smart funkcióit integrálja és akár 10 kamerához 30 napon keresztül tárolhatjuk el a felvételeket a felhőben. A 112-es segélyhívó ugyancsak extra nyugalmat biztosít a felhasználónak.
Arlo Smart Elite — $14.99 USD havonta
Az Arlo Smart Elite előfizetés ugyanazokat az okos funkciókat és a 112 segélyhívó tárcsázását kínálja, mint az Arlo Smart Premier, azonban 60 napon keresztül, maximum 20 kamera videóit tárolja el a felhőben.
Látogasd meg az Arlo.com/ArloSmart weboldalt az Arlo Smart előfizetésekkel kapcsolatos további információkért, valamint az Arlo HD kamerák és kiegészítők teljes választékáért.
Tags: ,