A TP Vision és a Bowers & Wilkins bejelentik együttműködésüket a tökéletességre való törekvés jegyében

fid

Amszterdam, 2018. június 19.– A TP Vision, a Philips TV – Európa vezető prémium TV márkája – kizárólagos licensztulajdonosa és a legendás angol hangtechnikai cég, aBowers & Wilkins egy új, többéves exkluzív együttműködést kötöttek olyan kiemelkedő termékek létrehozása érdekében, amelyek igazán új vizuális szintet és hangminőségi sztenderdet állítanak fel a TV-piacon. A partnerség a televíziós ágazat egyik legizgalmasabb fejleménye hosszú idő óta.
Az új társulás a két cég világhírű technológiáit és szakértelmét ötvözi és egyedülállóan képes lesz megosztani azokat a belső mérnöki erőforrásokat, amelyek lehetővé tették mindegyikük számára, hogy hosszútávon új termékeket dolgozzanak és fejlesszenek ki, amelyek folyamatosan viszonyítási alapként szolgálnak a lehető legjobb televíziós képminőség és a legjobb hangminőség elérése érdekében.
A partnerséget mindkét vállalat tovább erősítette a hagyományaival, amelyekkel saját, egyedi technológiáikat házon belül fejlesztették ki teljes minőségellenőrzéssel a termékfejlesztés és a gyártás minden szakaszában. A Philips TV fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy TV-készülékei következetesen vezető szerepet töltsenek be a piacon a képminőség szempontjából – beleértve a díjnyertes P5 feldolgozó chipet -, valamint az európai formatervezést és az Ambilight technológiát illetően. A Bowers & Wilkins már jó ideje elkötelezett híve a házon belüli kutatásnak és fejlesztésnek, annak érdekében, hogy valóban a lehető legjobb hangminőséget érje el, függetlenül attól, hogy az milyen formátumú.
Az új együttműködés kapcsán Martijn Smelt, a TP Vision marketing vezérigazgatója így nyilatkozott: „Mint iparág túl sokáig megengedtük azt, hogy a hang minősége ne legyen tökéletes, amikor egy TV teljesítményéről beszéltünk. Ezt a kihívást tovább erősítette az OLED készülékeink kimagasló minősége. Örülök, hogy partnerei lehetünk a világ legjobb hangtechnikai cégének, a Bowers & Wilkins-nek, és a jövőben közösen biztosíthatjuk a Philips High End TV-k egyedülállóan kiváló élményt nyújtó hangzását.”
Richard Campbell, a Bowers & Wilkins főigazgatója nyilatkozta: „Az új társulás a TP Visionnel fantasztikus lehetőséget nyújt a hangminőség és a teljesítmény paramétereinek újra definiálására a tévék esetében. A kiváló új Philips televíziók jól reprezentálják a már ismert audio-teljesítményünket egy új fogyasztói közönség számára, akik első kézből élvezhetik a lenyűgöző élményt, amit csak a Sound by Bowers & Wilkins adhat.
Az együttműködést még hatékonyabbá és eredményesebbé teszi mindkét vállalat legfontosabb mérnöki létesítményeinek elhelyezkedése Európában. A Philips TV megtartja Innovációs Központját Belgiumban, Gent városában, míg a Bowers & Wilkins nemrégiben jelentős beruházást eszközölt az Egyesült Királyságban működő kutatási és fejlesztési központjának bővítésére és áthelyezésére.
Az új partnerkapcsolat első termékeinek bemutatkozását idén Berlinben, az IFA Show-n mutatják be.
Tags: ,