QNAP a CeBIT 2018 kiállításon számos élvonalbeli tárolót, hálózati és számítási megoldásokat mutat be

fid

A CeBIT 2018 alkalmával a QNAP® Systems, Inc. új NAS rendszereket mutat be: a belépő szintű TS-328 (a QNAP első három lemezes quad-core NAS), a megfizethető TS-453BT3 Thunderbolt™ 3, a 9 lemezes 10GbE képes TS-932X ARM-alapú AnnapurnaLabs processzorral és a TS-1677X AMD Ryzen ™ processzorral szerelteket. A QNAP szakértői a 12. csarnokban, a B103 standon állnak rendelkezésre, a Seagate®, a Hikvision® és az iEi® partnerekkel demonstrált közös megoldásokkal. A QNAP olyan fejlett szoftveralkalmazásokat is bemutatott, mint a Virtualization Station, amely lehetővé teszi a virtuális gépek, a QVR Pro videófelügyeleti rendszer és a Quicktime-kamerák, valamint a QuAI – egy AI fejlesztői platformot a QNAP NAS rendszereken futó AI struktúrák gyors felépítésére.
TS-328-as költséghatékony RAID 5 NAS
A TS-328 Realtek RTD1296 négymagos, 1,4 GHz-es processzorral rendelkezik, és a QNAP első 3 bővítőhelyes NAS megoldása, amely a legkevesebb lemezzel képes RAID 5 tömböt építeni és támogatja a pillanatfelvételeket is. A TS-328 funkciókban gazdag multimédiás alkalmazások és videó átkódolási képességekkel is rendelkezik, ideális megoldás az otthoni felhasználók számára a fájlok és adatok központi tárolására, mentésére és kezelésére.
TS-453BT3 a megfizethető Thunderbolt™ 3 NAS a kreatív szakemberek számára
Az Intel® Celeron® J3455 négymagos 1,5 GHz-es processzorával (2,3 GHz-ig terjedő) a 4 lemezes TS-453BT3 kombinálja a nagysebességű Thunderbolt 3 csatlakozást az előre telepített QM2 PCIe kártyával, amely két M.2 SATA bővítőhelyet és 10GbE csatlakozást kombinál. Az elegáns OLED kijelző, 4K HDMI kimenet az SMB-k, munkacsoportok és utómunka-szakemberek számra nagy teljesítményű és funkciókban gazdag tárolási megoldást biztosít.
Kilenc lemezes TS-932X auto-tiering adattároló
A TS-932X egy költséghatékony 10GbE NAS, amely öt 3,5 hüvelykes merevlemez és négy 2,5 hüvelykes SSD hellyel, valamint két 10 GbE SFP + porttal csatlakozik a hálózatra. A kis helyigényű ARM alapú modell AnnapurnaLabs Alpine AL-324 négymagos 1.7 GHz Cortex-A57 processzorral működik, támogatja az SSD gyorsítótárat és a Qtier-t a tárolási teljesítmény és a kihasználtság optimalizálásához.
TVS-1582TU és TS-1677X – NAS vállalati szinten
A TVS-1582TU a QNAP első Thunderbolt 3 rackmount NAS rendszere az enterprise szegmensben. A négy Thunderbolt 3 és két 10GbE porttal a 15 rekeszes NAS rugalmas megoldás a médiaipar számára. Lehetővé teszi a videó szerkesztését akár útközben, valamint a forgatási helyszínen. A Thunderbolt 3 portok ugyanúgy használhatók, mint az USB-C 3.1 Gen2 10 Gbps sebességű kapuk. Az ultragyors adatátvitel és biztonsági mentésnek köszönhetően a TVS-1582TU adattárolóként használható élő produkciók számára az SNG és az OB autókban.
A TS-1677X Ryzen NAS 12 darab 3,5 hüvelykes meghajtórekeszből és négy 2,5 hüvelykes meghajtóhelyből áll, amelyek abszolút teljesítményt nyújtanak egy AMD Ryzen processzorral (legfeljebb 8 mag / 16 szál). Két 10GBASE-T RJ45 portot támogat (amelyek támogatják a 10G / 5G / 2.5G / 1G / 100M sebességet) és három PCIe slotot a szinte korlátlan bővíthetőséghez. Ha csúcskategóriás grafikus kártyával és QNAP QuAI AI fejlesztői platformjával együtt használják, nagy teljesítményű AI adattárolóvá és számítási központtá alakul.
Frissítsd a hálózati környezetet és teljesítményt a QNAP 10GbE switch-ekkel és QM2 kártyáival
A QNAP szintén bemutatja az új 10 GbE/NBASE-T nem menedzselt switch-et – 12 portos QSW-1208-8C (4 SFP + optikai port, 8 SFP + / RJ45 réz kombinált port). A switch otthoni és kisvállalati felhasználók számára 10GbE csatlakozást biztosít a sávszélesség-igényes feladatokhoz, segít csökkenteni a költségeket, mivel visszafelé kompatibilis a meglévő Cat 5e, 6 és 6a kábellel.
A QNAP QM2 PCIe bővítőkártyái M.2 SSD-eket és 10GbE RJ45-ös csatlakozást hozzanak létre a QNAP NAS-on. A QM2 kártyák lehetővé teszik az SSD gyorsítótárazásának engedélyezését a jobb IOPS teljesítményhez, vagy pedig egy auto-tiering kötetet hoznak létre az optimális tárolási teljesítményért. A fejlett QM2 modellek 10GbE 10GBASE-T csatlakozást kínálnak, hogy megfizethető frissítési alternatívát kínáljon a 10GbE hálózatokhoz.
Ismerd meg a QNAP szoftverét élő demóval a CeBIT-en
A QNAP a következő alkalmazásokat mutatja be a CeBIT-en: a Virtualization Station, amely virtuális gépek működtetésére és kezelésére szolgál a NAS-on; a QVR Pro felügyeleti megoldás átfogó kamera- és eseménykezeléssel; az AI számítástechnikai platform, a QuAI a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a mély tanulás megvalósításához; QIoT Suite Lite az IoT alkalmazások fejlesztéséért a QNAP NAS-on; és különböző termelékenységi alkalmazások az egyszerűsített fájlszervezéshez és keresésekhez.
Tags: ,