A Philips TV-je megkapta a 2018. évi Red Dot Termékdizájn Díjat!

fid

 Miközben mindannyian a legújabb szuperméretű TV-ről és multimédiarendszerről álmodunk, jelenlegi életterünk sokszor csak valami más, picit szerényebb eszközök használatát teszi lehetővé, és kompromisszumot kell kötnünk a kép- és hangminőséggel vagy akár mindkettővel kapcsolatban!

Mostanáig! A Philips 5863 gyönyörűen ötvözi a kiválóminőségű TV-t (24” és 32”) és nagy teljesítményű Bluetooth hi-fi rendszert – ami a TV-vel együtt vagy attól függetlenül is használható –, a végeredmény pedig egy rendkívül stílusos megjelenés, ami most megkapta a rangos, 2018-as Red Dot Termékdizájn Díjat.

A Red Dot Award a termékdizájn egyik legnagyobb és legelismertebb éves ünnepe.

Minden évben a világ közel 60 országából beérkező,több mint 5000 pályázatot egy 40 fős, erős, szakavatott dizájnszakértőkből állócsapat teszteli és vizsgálja az innováció, a minőség, a funkcionalitás és az környezettudatosság jegyében – mielőtt minden kategóriában kiosztanák a nemzetközi Red Dot díjat a legjobban megtervezett termékeknek.

A Philips televíziója elsősorban a TV-képernyő és a hangszóró elülső sziluettjének csökkentésére összpontosított, miközben javította a kép- és hangminőséget a meglévő hagyományos televíziókkal összevetve. A formatervezés különlegességét a klasszikus, hátsó (króm-ezüst)kar adja, amely hozzákapcsolja a képernyőt a stílusos, letisztult és egyenesvonalakkal határolt különálló hangszóróhoz, amelyet a dán szövet-specialistával, a Kvadrattal közösen kifejlesztett akusztikusan áteresztő anyaggal vontak be.

Az új rendszer 2018 őszétől lesz elérhető 24″ és 32″-os verziókban, mely első ízben tartalmazza a Smart funkciót,amely a Philips saját, könnyen kezelhető és intuitív Saphi Smart felhasználói felülete.

A díj odaítélését a TP Vision vezető tervezője, Rod White így kommentálta: „Mindig nagy kihívást jelent, hogy két terméket egyesítsünk egy még jobb kialakításban, ami több annál, mint az egyes alkotóelemek egyszerű összeillesztése. Mi vagyunk az egyetlen olyan márka, amely ezt az integrált egységet kínálja, és úgy vélem, hogy az alapos részletességgel, minimális tűréshatárral, kiváló minőségű anyagok és bevonatok használatával, valamint továbbfejlesztett teljesítménnyel és funkcionalitással kialakított Philips 5863 egy kivételes és kiemelkedő termék.

Örülök, hogy a Red Dot szervezete egyetért azzal, hogy sikeresen megvalósítottuk a koncepciót, és ezt 2018-as Design Awarddal tüntették ki.’’

Tags: