Az ADATA és az XPG bemutatja legújabb innovációit a Computex Taipei 2018 kiállításon

fid

Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulokés NAND flash termékek vezető gyártója ma bejelentette, hogy bemutatja legújabbtermékeit a Computex 2018 alkalmával Tajpejben (Taipei Nangang KiállításiKözpont, 1F, I0608 stand), a világ egyik vezető globális ICT és IoTkiállításán. Az ADATA bemutatja a világ első hibrid folyadékhűtéses DDR4 RGBmemóriamodulját, valamint a legújabb, nagyvállalati szintű következő generációssmall form factor (NGSFF) SSD-t, a PCIe U.2 / AIC SSD-t és NV-DIMM-et. Ráadásulszámos új mobil adattároló termék fog megjelenni, köztük a világ első kültérimerevlemeze hatékony hőelosztási funkcióval és egy új, nagy sebességű 512 GB-osmemóriakártya, valamint az ADATA otthoni robotja.

A játék teljesítményét és hangulatát akövetkező szintre emeli
Az XPG termékcsaládjának csúcsa a SPECTRIX D80 memóriamodul, a világ első RGB DDR4 memóriája hibrid folyadék-levegő hűtőrendszerrel. Olyan folyékony hűtőborda kombinációját alkalmazza, amely hermetikusan lezárt, nem vezetőképes folyadékkal és alumínium hűtőbordával hatékony hőleadást biztosít. A folyékony hűtőborda teljes RGB világítással rendelkezik, így káprázatos hangulatot kölcsönöz a gamereknek és a DIY rajongóknak. A 4600 MHz-es sebességű SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriamodul is megtekinthető lesz. A memóriamodul támogatja az Intel® X299 és AMD AM4 / Ryzen platformokat és az élénk RGB világítást, amely teljesen programozható az XPG RGB Sync alkalmazással és számos más világításvezérlő szoftverrel. Egyéb XPG gamer kiegészítők is lesznek, köztük billentyűzet,fülhallgató, egér és egérpad, valamint a következő generációs STORM M.2 PCIeSSD és más nagy teljesítményű SSD-k.
Intelligens ADATA Home Robot
Az ADATA bemutatja a következő generációs felhővel összekapcsolt, kamerával felszerelt otthoni robotot a Computex 2018-on. Az új funkciók közé tartozik az arcfelismerő rendszer, amely első alkalommal került integrálásra egy otthoni robotba. Az arcfelismerésen túl a robot olyan technológiákkal és hardverekkel van felszerelve, amelyek segítik az otthoni megfigyelést és a gyermekek fejlődését. A 360 fokos fényképezőgéppel,amely távolról irányítható egy dedikált alkalmazáson keresztül, a felhasználók képesek lesznek arra, hogy lépést tartsanak az otthon zajló eseményekkel, hogy távollétükben nyugodtak lehessenek. A beszédfelismerő technológiával az otthoni robot az iskoláskorú gyermekek nyelvi fejlődéséhez is hozzájárulhat szórakoztató beszélgetéssel és gyakorlatokkal. A folyékony hang-interakciók biztosítása érdekében az otthoni robot egy zajcsillapító mikrofonnal van felszerelve a környezeti zaj kiszűrésére. Az év során az ADATA új otthoni robot sorozatot mutat be, amely támogatja a távolsági hangfelismerést a nagyobb terekhez való használathoz, valamint képes az intelligens csatlakoztatott készülékek vezérlésére.
Legújabb megoldások az adatközpont és a kiszolgálóalkalmazások számára
Az ADATA bemutatja a legújabb ipari megoldásait a kiállításon, beleértve az SATA8200 PCIe SSD-t, az ADATA leggyorsabb SSD-jét. Rendkívül gyors PCIe Gen3x4 interfésszel és 3D NAND chipekkel rendelkezik, amely másodpercenként 3200/1700MB tartós csúcs olvasási/írási sebességet biztosít. Az ADATA NGSFF SSD-je hot-swap képessége túlmutat a meglévő M.2 SSD-ken, a kétportos konfigurációval és tápellátás védelmet is nyújt egy esetleges áramkimaradás esetére. Közben az SSD PCIe U.2 / AIC formátuma akár 11TB adattárolást biztosít, 4K véletlenszerű elérése 1 millió IOPS és az over-provisioning a felhasználó által konfigurálható. Az NV-DIMM-eket az adatközpontok kritikus alkalmazásaihoz tervezték, a DRAM és SSD kombinációi, amelyek nagy kapacitásúak és tápellátás védelmet is biztosítanak egy esetleges áramkimaradás esetén. Az ADATA bizonyította K+F know-howját a DRAM és az SSD gyártás terén, a legújabb NV-DIMM szerver memóriamodulja jelentősen javíthatja a számítástechnikai hatékonyságot, minimálisra csökkenti a váratlan áramkimaradás miatt bekövetkező adatvesztést, valamint tovább tart, mint a versenytársak megoldásai.
A világ első külső merevlemeze hőelosztási képességekkel és egyebekkel
A HD830 külső merevlemez (HD) a világon elsőként rendelkezik beépített hőelvezetési képességekkel. Az egyedülálló tulajdonság mellett a külső merevlemez IP68 minősítésű, amely víz- és porálló, erős ütésálló felépítést is kapott. Eközben az ADATA 512 GB-os micro SD kártya akár 100/85 MB/s olvasási/írási sebességgel is megjelenik. Megfelel a V30 videósebesség-osztálynak és az ApplicationPerformance Class 1 (A1) követelményeknek, hogy gyors videóátvitelt és mobilalkalmazás-teljesítményt biztosítson. Az ADATA mobil tartozékai szintén a standon lesznek, beleértve a legújabb hordozható töltőket, Qi töltőpadokat, autós töltőket stb.
Tags: