A QNAP bemutatja a költséghatékony 9 lemezes TS-932X NAS adattárolót dupla 10GbESFP+ porttal és auto-tiering funkcióval

fid

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bemutatta a 10GbE kapcsolatra felkészített quad-core TS-932X költséghatékony NAS adattárolót, ami öt darab 3,5”-os merevlemez és négy 2,5”-os SSD fogadására képes. Az ARM alapú NAS, támogatja a Qtier ™ technológiát, amely használatuk alapján automatikusan rangsorba helyezi a fájlokat és adatokat az optimális tárolási teljesítmény érdekében. Kevesebb asztali helyet foglalnak el, a kategóriájukban összehasonlítva más NAS-okhoz képest, így a keskeny TS-932X ideális kis- és középvállalatoknak, valamint irodai használatra. A natív kettős 10GbE SFP + portok egy olyan NAS-t is biztosítanak, amely a jövőben is biztonságossá teszi a 10 GbE hálózati környezetet.

„A TS-932X egy 9 lemezes NAS, méretét tekintve azonban inkább a négy- és hat lemezes eszköz fizikai méretével büszkélkedhet, megteremti az egyensúlyt a tárolási kapacitás és a teljesítmény között.” – nyilatkozta Dan Lin, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: „Fejlett Qtier technológiával és a 10GbE támogatással, egy rendkívül költséghatékony, privát cloud NAS megoldást kínálunk.”
A TS-932X AnnapurnaLabs (an Amazon company) Alpine AL-324 négymagos 1,7 GHz-es processzort kapott, 2GB, illetve 8GB DDR4 RAM-mal (16 GB-ig bővíthető) és SSD gyorsítótárral és Qtier támogatással a tárolási teljesítmény és a kihasználtság optimalizálásához. Két 10GbE SFP+ porttal rendelkezik, így kompatibilis a nagy sebességű hálózatokkal, valamint a nagy adatigényű alkalmazásokkal, a gyors visszaállítás és helyreállítás, a virtualizáció és a virtualizáció érdekében. A hatékony légáramlás és a hőterv hatékonyan széttagolja a hőt, biztosítva ezzel, hogy a NAS még a legnehezebb terhelések alatt is simán működjön.
Az intelligens QTS NAS operációs rendszer egyszerűsíti a NAS menedzsmentet, nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot biztosít. A blokkalapú pillanatképek lehetővé teszik az átfogó adatvédelmet és az azonnali helyreállítást, így a legmodernebb módon, hatékonyan csökkenthetik a zsarolóvírusok fenyegetését. Olyan, mint egy minden az egyben NAS-megoldás a fájlok tárolására, mentésére, megosztására, szinkronizálására és központosított kezelésre, a TS-932X mindennap gyorsítja termelékenységünket. A felhasználók különböző alkalmazásokat telepíthetnek az App Centerből a NAS funkciók bővítéséhez, például a Container Station for LXC and Docker® konténeres alkalmazásokhoz, a Qfiling az automatikus fájlszervezéshez, a QmailAgent az e-mail fiókkezelés központosításához és a QVR Pro-ot a professzionális videofelügyeleti rendszerekhez.
A TS-932X tovább bővíthető adataink növekedésének függvényében, akár két QNAP bővítőegységet is csatlakoztathatunk hozzá (UX-800P és UX-500P). Más QNAP NAS nem használt tárolókapacitást is allokálhatjuk a VJBOD (Virtual JBOD) használatával.
Főbb tulajdonságok
TS-932X-8G:8GB DDR4 RAM, 16GB-ig bővíthető
TS-932X-2G:2GB DDR4 RAM, 16GB-ig bővíthető
Torony kialakítású NAS, 5 darab 3.5” HDD és 4 darab 2.5” SSD rekesz; AnnapurnaLabs, an Amazon company Alpine AL-324 quad-core 1.7 GHz processzor, 64-bit; hot-swap 2.5”/3.5” SATA 6Gbps HDD/SSD; 2x 10GbE SFP+ LAN port, 2x Gigabit RJ45 LAN port; 3x USB 3.0 port; 1x beépített hangszóró.
Elérhetőség
Az új TS-932X NAS már elérhető. További információért és a QNAP teljes NAS választékáért kérjük, látogasd meg a www.qnap.com weboldalt.
Tags: ,