Bemutatkozik a Tenda Nova MW3 mesh rendszer, ami akár egy 300m2-es házat is képes WiFi jellel kiszolgálni

fid

A Tenda Technology Inc., a Shenzhen Tenda leányvállalata bemutatta a Nova családjának új tagját, az MW3 mesh WiFi rendszert. A kifejezetten nagyobb otthoni felhasználók számára készült Nova MW3 egy dual-band routerre épülő mesh WiFi, melynek előnye, hogy a szettben található eszközök a belső kommunikációra fenntartott csatornákat használnak a jel továbbítására amellett, hogy egységes hálózati névvel és teljes lefedettséggel képesek kiszolgálni a csatlakoztatott számítógépeinket, telefonjainkat és a tableteket, így elkerülhetjük több router vásárlását, a halott zónákat, vagy az otthonunk újrakábelezését.

Egy hálózat, egy rendszer

A Tenda Nova MW3 egy routerből és két további szatellitből áll. A routerhez,hasonlóan, mint bármilyen más hálózati eszközhöz, vezetékesen kell csatlakoztatnunk a modemet, ami ezután a csomagban lévő két vevőegységre automatikusan küldi a jelet. Nem kell konfigurálnunk azt, a dobozból kivéve, azonnal működő rendszert kapunk. A Nova egységek mindegyike beépített két darab 3dBi dual-band antennával rendelkezik, melyek sebessége az 5GHz-en akár 867Mbps, a 2.4GHz-es sávon pedig 300Mbps lehet. Az SSID (hálózati név) broadcastingnak (egyes esetekben roamingnak is hívják) köszönhető, hogy sehol sem fog megszakadni a kapcsolatunk, miközben a földszintről felmegyünk az emeletre. A szatellitek használatához mindössze tápellátásra van szükségünk.

Kiegyensúlyozott stream

A MU-MIMO technológiával az MW3 több WiFi eszközt támogat.Az intelligens QoS (Quality of Service) felosztja a sávszélességet, hogy biztosítsa a folyamatos streamet, a játékokat, a letöltést és egyidejűleg a zavartalan videocsevegést. A Nova MW3 akár 1200 Mbps adatátviteli sebességet kínál, és az 5 GHz-es hálózatra helyezi a hangsúlyt, így fennakadások nélkül élvezhetjük a 4K HD videókat, akár egy 300 négyzetméteres, többszintes házban is.

Applikáció a teljes kontrollhoz

Az egyszerűen használható Tenda WiFi App lehetővé teszi a jogosulatlan felhasználók egyetlen érintéssel történő blokkolását. Szintén támogatja a szülői felügyeletet, amellyel a gyermekek biztonságosan internetezhetnek, a vendéghálózatot, ezzel is megóvja személyes adatainkat.

Tags: