Az ADATA XPG bemutatja a SPECTRIX D80 DDR4 RGB memóriákat

fid

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek vezető gyártója,bemutatta az XPG SPECTRIX D80 DDR4 RGB memóriát, a világ első hibridfolyadék-levegő hűtőrendszerrel rendelkező modulját. A SPECTRIX D80 folyadékhűtéssel, valamint az alumínium hűtőbordának köszönhetően levegővel is hűthető, a PCB-re épített átfogó hűtési megoldások kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

Hibrid folyadék-levegő hűtés

A SPECTRIX D80 folyadékhűtéssel is rendelkezik, amelybe elektromosan nem vezető, alacsony forráspontú, folyadékot töltve hatékonyan oszlatja el a hőt. A PCB-re épített alumínium hűtőbordával és a hővezető anyagokkal együtt átfogó hűtési megoldást biztosít. A programozható RGB világítással ellátott folyadék hűtőborda nemcsak funkcionális, hanem vizuálisan is lenyűgöző, mivel a folyadékot teljesen megvilágítja, így az még jobban látható. Testre szabhatjuk a világítási beállításokat, a pulzálás sebességét, a fényerősséget és még egyebeket. A vezérlést az intuitív RGB Sync alkalmazással,vagy a felhasználók a legnagyobb alaplapgyártók már meglévő RGB világításvezérlő szoftverével menedzselhetik.

Overclocking teljesítmény, stabil megbízhatóság

A gamereknek, a rendszerépítőknek és az overclockereknek a SPECTRIX D80 széles frekvenciatartományt kínál 2666 MHz-től 5000 MHz-ig, az Intel® X299 2666 MHz és az AMD AM4 és Ryzen platformok támogatása mellett. Az előre konfigurált Intel® XMP (Extreme Memory Profile) 2.0 profilok lehetővé teszik a gyors overclocking sémák betöltését, így az egyedi paraméterek BIOS-ban történő beállítására már nincs szükség. A nagyobb megbízhatóságérdekében a chipek szigorú kiválasztási eljárás után kerülnek beépítésre,miközben a 10 rétegű PCB tovább javítja a minőséget és stabilitást, még akkor is, ha nagy sebességgel vagy nagy terhelés alatt működik.

Az ADATA XPG először a CES 2018 alkalmával, Las Vegas-ban demonstrálta folyadékhűtéses memóriáját.

A termékleírásokkal és az árakkal kapcsolatos további részletekért fordulj az ADATA XPG kapcsolattartódhoz, vagy látogass el a www.xpg.com weboldalra.

Tags: