Az ADATA lerántotta a leplet az XPG GAMMIX S11 PCIe Gen3x4 NVMe 1.3 SSD-t

fid

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek vezető gyártója, bemutatta eddigi leggyorsabb XPG GAMMIX S11 (S11) SSD-jét. A kompakt M.2 2280-as formátumot használó, az egyedülálló hűtőborda miatt az optimális hőmérsékleten üzemelő adattároló rendkívül gyors PCIe3x4 interfésszel, eléri akár 3200 MB/s olvasási és 1700 MB/s írási sebességet, ami ideális a teljesítménycentrikus felhasználóknak, így a gamereknek, a PC rendszerépítőknek és a grafikusoknak. Az S11 a legújabb 2. generációs 64-rétegű 3D NAND Flash technológiát alkalmazza a nagyobb megbízhatóság érdekében, elérhető 240 GB, 480 GB és 960 GB kapacitással.

Gyorsabb, mint valaha – profiknak készült

Az ultragyors PCIe Gen3x4 és az NVMe 1.3 protokoll használatával az S11 óriási javulást könyvelhet el az olvasási/írási teljesítményben. 32 bites DRAM adatbuszt, intelligens SLC és DRAM gyorsítótárat használ, amely a szekvenciális és 4K-s véletlenszerű olvasási és írási sebességeket növeli. Maximum 3200 MB/s olvasási és 1700 MB/s írási sebességével, 310K/280K IOPS véletlenszerű 4K olvasási/írási sebességével gyorsabb indítást, rövidebb játékterhelést és rendszer válaszidőt garantál. Ezenkívül az XPG egyedi kialakítású hűtőborda legalább 10°-kal* (1) alacsonyabban tartja a hőmérsékletet, mint a bordával nem rendelkező M.2 SSD-k, ami fokozott stabilitást és hosszú élettartamot biztosít.

A növelt élettartam a legjobb biztonságot növelő technológia

A 2. generációs 64-rétegű 3D NAND flash használatával az S11 megbízhatóbb, gyorsabb teljesítményt nyújt és hosszabb ideig működőképes. Emellett a RAID és a data shaping is nagyobb megbízhatóságot és stabilitást nyújt. Az adatok integritásának és folytonosságának biztosítása érdekében az S11 fejlett LDPC hibakorrekcióval rendelkezik, amely segít a hibák javításában, mint a BCH ECC az adatátvitel során. Ezekkel a technológiákkal az S11 kiváló tartósságot és 2 millió órányi MTBF-t (átlagos hibaarányt) kínál. Mint minden XPG SSD, az S11 is kiterjesztett, 5 éves garanciával rendelkezik.

Tags: ,