ADATA bemutatta a HV300 és a HD330 külső merevlemezeket

fid

az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND Flash termékek vezető gyártója, ma bemutatta a HV300 és HD330 külső merevlemezeket. A 10,3 mmi vastagságú HV300 az ADATA egyik legvékonyabb, nagy kapacitású külső merevlemeze, amely elegáns és kifinomult dizájnnal rendelkezik. A HD330 viszont a tartósságot szem előtt tartva készült el, amely robusztus szilikon protektora megvédi azt, valamint a benne lévő adatokat a vízcseppektől, ütésektől.

HV300 – vékony, kifinomult, biztonságos

A mindössze 10,3 mm-es vastagságú HV300, könnyen elfér egy táska zsebében, illetve kézben is könnyen tartható. Mi több, elegáns kialakítással rendelkezik, amely a szemet gyönyörködtető fényes előlappal, az ízléses texturált kerettel meghódítja a legigényesebb felhasználókat is. Négyféle szín közül választhatunk a stílusukhoz megfelelően: fekete, piros, fehér és kék.

A HV300 1, 2 T, 4 és 5 TB kapacitással érhető el a különböző felhasználók igényeinek megfelelően, készíthetünk vele biztonsági másolatot, vagy 4K-s filmeket is tárolhatunk rajta, az USB 3.1 segítségével az adatokat gyorsan továbbíthatjuk. A HV300 az ADATA saját fejlesztésű érzékelőivel van felszerelve, amely egy behatás esetén azonnal leállítja a meghajtót, így minimálisra csökkenti a hibákat és a sérült szektorok megjelenését. Ráadásul a HDDtoGO szoftver az AES 256 bites titkosítással biztosítja a fontos adatok védelmét.

HD330: felkészült az élet kihívásaira

A nagy sűrűségű, ütéscsillapító szilikon réteggel körülvett ADATA HD330-at úgy tervezték, hogy jobban ellenálljon az elkerülhetetlen ütődéseknek, cseppeknek, amelyek a készüléket érik az élettartama alatt. Azonos érzékelőkkel van felszerelve, mint a HV300, így a biztosak lehetünk adataik sértetlenségében még akkor is, ha nem kívánt hatások érik a merevlemezt. A piros LED villogása egyértelmű visszajelzést ad a szenzorok működésérő. A HD330 szintén 1, 2, 4 és 5 TB kapacitással, HDDtoGO szoftveres AES 256 bites titkosítással, valamint az USB 3.1 segítségével gyors adatátvitel is biztosított.

i A HV300 1 TB és 2 TB változatának magassága 10,3 mm, míg a nagyobb kapacitású 4 TB és 5 TB változatok magassága 19 mm.

Tags: ,