Quad-core TS-253Be és a TS-453Be NAS

fid

A QNAP® Systems, Inc. ma bemutatta a négymagos Intel-alapú 2 rekeszes TS-253Be, valamint a 4 rekeszes TS-453Be adattárolókat. A PCIe csatlakozón keresztül a NAS funkcionalitása bővíthető a felhasználási igényeknek megfelelően, beleértve az M.2 SSD gyorsítótárazást és a 10GbE kapcsolatot. A TS-x53Be HDMI kimenettel és 4K H.264/H.265 átkódolásra is képes, hogy jobb multimédiás élményt nyújtson, miközben a pillanatfelvételek funkcióval segít megvédeni az adatokat a potenciális fenyegetések ellen.

A PCIe slot a TS-x53Be sorozat számára lehetővé teszi a NAS funkciók kiterjesztését, beleértve az SSD gyorsítótárazást és a 10GbE csatlakozást is, ami hosszú távú használhatóságot biztosít a NAS számára.” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: „Azon felhasználók számára, akik a professzionális adattárolás megoldásokat keresik, segít a munkafolyamatok elvégzésében, valamint nagyszerű multimédiás élményt biztosít, ezért a TS-x53Be sorozat ideális választás kedvező árával.”

Az Intel® Celeron® J3455 négymagos 1,5 GHz-es processzorral (2,3 GHz-re felskáláz), 2GB / 4GB DDR3L RAM-mal (akár 8 GB-ig bővíthető), két gigabites LAN porttal támogatja a SATA 6 Gb/s merevlemezek, illetve SSD meghajtókat is. A TS-x53Be család megbízható teljesítményt nyújt akár 225 MB/s olvasási és írási sebességgel, valamint ugyanezt a kiváló teljesítményt biztosítja az AES-NI hardveres titkosítás esetén is. A TS-x53Be támogatja a pillanatfelvételeket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan visszaszerezhessék az adatokat a véletlen törlés, vagy módosítás, illetve a zsarolóprogramok támadása esetén.

Telepíthetünk QNAP QM2 kártyát a PCIe bővítőhelyre és hozzáadhatunk két M.2 SSD-t a továbbfejlesztett SSD gyorsítótárhoz, miközben a kártya 10GbE (10GBASE-T LAN) kapcsolat is biztosít. A Qtier™ auto-tiering technológiával kombinálva a TS-x53Be-vel elérhetjük az optimális tárolási kihasználást, amely ideális a kis- és középvállalatok és a nagyvállalatok számára is. Alternatív megoldásként a telepíthetünk 10GbE 10GBASE-T/SFP+, USB 3.1 Gen2 10 Gbps, vagy a QNAP QW-AC2600 WiFi kártyáját az igényeinknek megfelelően.

A TS-x53Be sorozat öt USB Type-A porttal rendelkezik (egy ezek közül one-touch copy funkciót is kínál), amely megkönnyíti a nagy fájlok átvitelét. A termékcsalád támogatja a kétcsatornás 4K H.264/H.265 hardveres dekódolást és átkódolást is, így a csatlakoztatott eszközökön keresztül zökkenőmentesen lejátszhatjuk médiafájljainkat. Az integrált hangszóró a hangjelzéseket és a lejátszást is biztosítja, miközben a 3,5 mm-es audioaljzattal a TS-x53Be egyéb hangszórók is csatlakoztathatók. A kettős HDMI kimenet akár 4K 30Hz-es kijelzőt is támogat. A

QNAP RM-IR004 távirányítóját (külön megvásárolható) is használhatjuk, melyet funkcióit a QButton alkalmazással egyszerűen testreszabhatjuk.

A TS-x53Be számos hasznos alkalmazást kínál a hétköznapi feladatokhoz a beépített App Center alkalmazáson keresztül. Az „IFTTT Agent” és a „Qfiling” segítenek a felhasználói munkafolyamatok automatizálásában, a jobb hatékonyság és termelékenység érdekében; A „Qsirch” teljes szöveges keresést biztosít a fájlok gyors megtalálására; A „Qsync” és a „Hybrid Backup Sync” egyszerűsíti a fájlmegosztást és az eszközök közötti szinkronizálást; A „Cinema28” a multimédiás fájlok és a csatlakoztatott média eszközök kezelését egyetlen platformba integrálja; A „Surveillance Station” 4 ingyenes IP kamera csatornát kínál (max. 40 csatornát további licenszek megvásárlásával); A „QVR Pro” a videomegfigyelési funkciókat QTS-be integrálja, így felhasználó által meghatározott rögzítési tárterületet, több platformra kiterjedő klienseszközöket, kamerarendszereket és intelligens IoT eseménykezelő funkciókat biztosít.

Virtuális gépeket és konténereket is elhelyezhetünk a TS-x53Be NAS-on a Virtualization Station és a Container Station segítségével. A tárolóhely rugalmasan bővíthető a 8 rekeszes UX-800P, vagy 5 rekeszes UX-500P bővítőegységgel, illetve a QNAP VJBOD technológiával, amivel más QNAP NAS szabad tárhelyét is kihasználhatjuk.

Az új modellek legfontosabb jellemzői

  • TS-253Be-2G: támogatja 2 x 3,5 hüvelykes merevlemezt vagy 2,5 hüvelykes HDD/SSD-t, valamint 2GB DDR3L RAM-ot

  • TS-253Be-4G: támogatja 2 x 3,5 hüvelykes merevlemezt, vagy 2,5 hüvelykes HDD/SSD-t, valamint 4 GB DDR3L RAM-ot

  • TS-453Be-2G: támogatja 4 x 3,5 hüvelykes merevlemezt vagy 2,5 hüvelykes HDD/SSD-t, valamint 2GB DDR3L RAM-ot

  • TS-453Be-4G: támogatja 4 x 3,5 hüvelykes merevlemezt vagy 2,5 hüvelykes HDD/SSD-t, valamint 4 GB-os DDR3L RAM-ot

Torony kialakítású modell; négymagos Intel® Celeron® J3455 1,5 GHz-es processzor (2,3 GHz-ig felskáláz), kétcsatornás DDR3L SODIMM RAM (8 GB-ig bővíthető); hot-swap 2,5 / 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps HDD / SSD; 2 x Gigabit LAN port; 2 x HDMI v1.4b, akár 4 K UHD; 5 x USB 3.0 A-típusú port; 1 x PCIe Gen2 x2 bővítőhely; 1 x USB-másolás gomb; 1 x hangszóró, 2 x 3,5 mm-es mikrofon csatlakozó (kizárólag dinamikus mikrofonokat támogat); 1 x 3,5 mm-es audiokimenet.

Elérhetőség

Az új TS-x53Be sorozat már elérhető. További információért és a teljes QNAP NAS termékportfólió megtekintéséhez látogasson el a www.qnap.com weboldalra.

Tags: